Je Avstrija blizu, bomo pač zopet začeli nakupovati pri severnih sosedih, ob obisku Muller-ja in ostalih nakupovalnih centrov, bomo pač še gredoč natankali....
Podražitev na podražitev treba je tistih 29 evrov bruto takoj ljudem vzeti nzaj!! Res me zanima kako lahko Slovenci podpirajo takšno vlado in stranko,ki ne dela nič samo plačo vleče in skrbi,da nebi komu od gospode v JS-ju kaj manjkalo!!
Je Avstrija blizu, bomo pač zopet začeli nakupovati pri severnih sosedih, ob obisku Muller-ja in ostalih nakupovalnih centrov, bomo pač še gredoč natankali....
Levaki imajo globoko grlo,je treba nekaj nabrat da lahko kradejo.
Levi (Kučanovi) ali desni (Janševi) komunisti isto sranje le da krožijo okrog korita in si nabirajo denar.
točno to, razdelili so se sami na leve in desne, samo da se MI lažje dr..mo med sabo. Že včasih so govorili DELI in VLADAJ
Darilo od levakov. Nekje je treba nakrasti denar.
Super 95 1,159 € 25.02.2019 - 17:48 Leibnitz (Lipnica) Avstrija
Podražitev na podražitev treba je tistih 29 evrov bruto takoj ljudem vzeti nzaj!! Res me zanima kako lahko Slovenci podpirajo takšno vlado in stranko,ki ne dela nič samo plačo vleče in skrbi,da nebi komu od gospode v JS-ju kaj manjkalo!!