Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več p0dr0bnosti ... Torej sem začel .....… ...prikaži več
........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com
Vladek, od kod toliko gneva? Iz otroštva, ker te mama ni imela rada oz. če te je, tega ni pokazala, v šoli si bil vedno tisti osamljeni iz zadnje klopi, s katerim nihče ni hotel sedeti in v soseski tisti,… ...prikaži več ki so ga vedno zbadali. Zato še danes nosiš hude travme. Poskusi gledati na svet bolj pozitivno in svet bo začel pozitivno gledati nate.
Nisem poslušala Dragojeviča in vse to mi že rahlo preseda, razumem pa, da je ljudem nekaj pomenil - pa čeprav le spomin na morje in nekaj brezskrbnih dni.
Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več p0dr0bnosti ... Torej sem začel .....… ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com
dosta bre
kaj sploh delate tukaj ČEFURI ,trenirkarji GOLAZEN
Kako si lahko takšen prostaški gnoj???
Vladek, od kod toliko gneva? Iz otroštva, ker te mama ni imela rada oz. če te je, tega ni pokazala, v šoli si bil vedno tisti osamljeni iz zadnje klopi, s katerim nihče ni hotel sedeti in v soseski tisti,… ...prikaži več ki so ga vedno zbadali. Zato še danes nosiš hude travme. Poskusi gledati na svet bolj pozitivno in svet bo začel pozitivno gledati nate. Nisem poslušala Dragojeviča in vse to mi že rahlo preseda, razumem pa, da je ljudem nekaj pomenil - pa čeprav le spomin na morje in nekaj brezskrbnih dni.
ta komentar je vreden odstranitve. Zurnal24?
galeb je odšel zdej pa dost