Daleč najboljši golf za moje pojme je bil Golf II, karkoli si nalil v njega si ga lahko vozil. Jaz sem v njega nalival od odpadnega olja, tudi novo kuhinjsko olje sem not nalival, ker je bilo cenejše od nafte.… ...prikaži več Kolega je šel na tehnčni pred par leti z takim golfom, rezervoar je bil polj olja od friteze. Plinov praktično sploh ni bilo . Zdaj imam drugega dizla in mešam, tretjino jedilnega olja, ostalo nafta.
Naši se hvalijo z 20 let starimi . Golf bil in bo koreta !
Prav tako se je prepolovila tudi življenska doba.
Prav tako tudi kakovost naših lokalnih ter regionalnih vozišč - se je zdesetkala
Golf? Če bi moral voziti ta jajca bi me še sram bilo se not vsest, ne pa da bi se še hvalil s temi jajci.
bojovi ker avto je pa dober po tvoje honda? hahaha...Audi, Bmw, VW to so avtomobili... mercedes ne štejem... ker ga vozijo sami šiptarji ...
avti kateri poznajo zaščiteno pločevino proti rjavenju že 20 let. kar pa golf ni :)
Daleč najboljši golf za moje pojme je bil Golf II, karkoli si nalil v njega si ga lahko vozil. Jaz sem v njega nalival od odpadnega olja, tudi novo kuhinjsko olje sem not nalival, ker je bilo cenejše od nafte.… ...prikaži več Kolega je šel na tehnčni pred par leti z takim golfom, rezervoar je bil polj olja od friteze. Plinov praktično sploh ni bilo . Zdaj imam drugega dizla in mešam, tretjino jedilnega olja, ostalo nafta.