Zdravje
98700 ogledov

S Hoferjevih polic umikajo izdelek, nikar ga ne uživajte

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 14:31 27.februar 2025.

Premium BLJAK pašteta!

• Anja1956 18:09 27.februar 2025.

Da je toliko serij proizvajala Osem d.o.o. neužitnih in smrtno nevarnih, jim bodo morali vrli veterinarski ibšpektorji nehati gledati skozi prste ter mižati pred nepravilnostmi in urediti čistočo ter pregledati njihovo proizvodno tehnologijo in proizvodne poti ! Še vedno bo ...prikaži več bo lahko delal paštete za pse in mačke !?

• Harrison 07:35 28.februar 2025.

Le zakaj bi pes moral žreti to svinjarijo. Tudi on je živo bitje in tudi njemu škodi.

karjola 20:33 27.februar 2025.

domače domače

• dusko89 21:41 04.marec 2025.

Zanimivo, da ne samo kradejo Slovenske slogane, Sedaj nam prodajajo še pokvarjeno hrano, res dobra reklama. Da ne omenjam kako so mi že metali torto po pultu, ker se mudi obrati ljudi. PA NIKOLI NE SLEDI OPRAVIČILO! Kdo še kupuje v Hoferju!?

• DasAuto 23:44 27.februar 2025.

Ravno danes sem gledal letak od hoferja. Domača salama 3,49€/kos. Me prav zanima, kaj domačega je v njej... Pri lokalnem kmetu zelo dvomim, da se jo da dobit pod 10-15€, s to razliko, da je ta res domača in po ...prikaži več možnosti brez cele tabele raznoraznih E dodatkov...

• sam1 19:00 27.februar 2025.

Dejmo, Bradavičar,dvigni prodajo neužitnega blaga iz Hoferja-morda pa je boljše,da greš kar v greznico......

• 4krogci 16:11 27.februar 2025.

Folk...pa vi resno še kr hodte v Hofer po nakupih? Nenazadnje ima vsak teden odpoklice, cenovno je daleč od ugodnega in ce ze dam tolk dnarj az ahrano, hočem jest kvalitetno ne pa neki xy iz yx kraja!

• munja 16:58 27.februar 2025.

Kako pa veš, kaj je v tistem, zate "kvalitetnem" izdelku??

• Anja1956 18:13 27.februar 2025.

Kaj pa ima po tvojem Hofer z proizvodnjo v Osem d.o.o. ? Nič! Po mojem jih bodo izvrgli kot dobavitelja! Toliko neužitnih serij je težko proizvesti, razen, če se komu mudi domov in ne opravi dela do konca? Ali pokvarjen ...prikaži večen ali prenastavljen program avtoklava ?!

• slavauk22 21:09 27.februar 2025.

GOURMET PAŠTETA KLASIK ravno danes sem jedel tole za zajtrk in sedaj ko je v mojem želodcu kako naj vrnem nazaj na blagajno?

• 4krogci 07:14 28.februar 2025.

Anja…no ti obrazlozim delovanje Hoferja: pridejo oz povabjo dobavitelja na pogovor…in tam se dorece katero kvaliteto se bo dajalo njim…seveda pri vsemu igra glavno vlogo denar! En primer iz prve roke pivka perutnina….kar bi prakticno zavrgli oni pakirajo za hofer ...prikaži več k je tak ukaz Hoferja. Odkupujejo pa po 50centov na kilo! Prodajajo pa po 10€ na kilo!

• 4krogci 07:15 28.februar 2025.

SlavaUK….pejd do bliznjega hoferja in na blagajni dej prst v usta 🙈

• Harrison 07:36 28.februar 2025.

Ko boš vračal, daj prej gate dol !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.