Itak, da zvišujejo ceno, ker so kljub vseobsežnem oglaševanju finančno ogroženi. Čakarmiš je že dobil opomin od lastnikov, ker jin medij ne prinaša dobička. Naj jim država odvzame frekvence, ker zgolj kvarijo medijski prostor. Voyo pa naj si sami nekam… ...prikaži več zataknejo in gledajo.
Ja bomo ker zdej so uvedli tudi polne reklame. Prej so bile reklame par sekund. Zdej pa ne moreš niti naprej preskočiti,ampak jih moraš gledati. Naj huje je na kanalu KINO in ko gledaš dnevnik z tekočimi dnevnimi novostmni. Pol… ...prikaži več pa čakaš te reklame. Isto kot na rednem programu.
Bedni so in konec z njimi
Žal so postali ne konkurenčni po domače bedni. Za plačevati reklame??? To imamo že na rednem programu in pri ostalih ponudnikih.
Zdej pa še dvig naročnine.
Hehehehe mene ste izgubili
gonte v tri p.m za ta smrdljivo sranje ničvredno
voyo je ena sama žalost
neumni so tisti, ki plačujejo...
Itak, da zvišujejo ceno, ker so kljub vseobsežnem oglaševanju finančno ogroženi. Čakarmiš je že dobil opomin od lastnikov, ker jin medij ne prinaša dobička. Naj jim država odvzame frekvence, ker zgolj kvarijo medijski prostor. Voyo pa naj si sami nekam… ...prikaži več zataknejo in gledajo.
super, ravnokar odjavil
Čestitke za dobro odločitev. Ostali bomo upam, temu sledili..
Ja bomo ker zdej so uvedli tudi polne reklame. Prej so bile reklame par sekund. Zdej pa ne moreš niti naprej preskočiti,ampak jih moraš gledati. Naj huje je na kanalu KINO in ko gledaš dnevnik z tekočimi dnevnimi novostmni. Pol… ...prikaži več pa čakaš te reklame. Isto kot na rednem programu. Bedni so in konec z njimi
Nehajte podpirati POP tv in CME, ker ne nudijo ničesar !
Kakovostne my ass. Same smeti.
ne gledam. tega SRANJA NAJ PODRAZIJO NA 1000E ME. BOLI..
Zgube povišujejo naročnino sposobni pa povecajo stevilo narocnikov
Žal so postali ne konkurenčni po domače bedni. Za plačevati reklame??? To imamo že na rednem programu in pri ostalih ponudnikih. Zdej pa še dvig naročnine. Hehehehe mene ste izgubili