Preseravanje dveh prfuknjenih wanabe fensi babnic, primerljivo z oddajo Zvezdane ali TV prodaje, kjer "prijazna gospa" pleteniči o prehranskih dodatkih...Tovrstno uničevanje možganskih celic bi bilo potrebno vreč z nacionalke, razne "kmetije" pa prepovedat tudi po drugih TV...Že tako imamo 20%… ...prikaži več volivcev pod mejo opravilne sposobnosti..In te Janezove ovce blejijo vedno bolj, premo sorazmerno z normalizacijo zadev..
Žal mi je, da je bila Lorella prisiljena sodelovai s pofu ... kačo pirkovičko. Sedaj je zopet tavčar, ko je starega dodobra izkoristila. Enaka zgodba kakor Cvikl-Legan.
Vsako malenkost iz TV ekranov ima vašo pozornost... Ampak očitno niste sposobni omeniti svetovnega Guinessovega rekorda, ki ga je dosegel Boris Tomašič in Nova24TV!
Ja, zakaj pa ne, vse uničiti in na to RTV greznico uvesti BALKANIJADO, počasi, počasi, smo Slovenci ali nismo, kdaj bomo šli na cesto, da vržemo te balkanske komuniste na smetišče zgodovine, katerim SAMOSTOJNA SLOVENIJA ni bila intimna opcija.
Najbolj priljubljene, gledal pa jih ni skoraj nihče?????
Končno. To pa je bilo res negledljivo. sami komplimenti ena drugi, kako sta lepi , kako dobro izgledata in kako dobro oddajo vodita pa oh in sploh...
Torej, vsaj eden ki je gledal. ;)))
Ja dve oddaji pa res
joj končno... hvala tebi kris...
Preseravanje dveh prfuknjenih wanabe fensi babnic, primerljivo z oddajo Zvezdane ali TV prodaje, kjer "prijazna gospa" pleteniči o prehranskih dodatkih...Tovrstno uničevanje možganskih celic bi bilo potrebno vreč z nacionalke, razne "kmetije" pa prepovedat tudi po drugih TV...Že tako imamo 20%… ...prikaži več volivcev pod mejo opravilne sposobnosti..In te Janezove ovce blejijo vedno bolj, premo sorazmerno z normalizacijo zadev..
Ovce s kmetij rade plešejo.
Tista jajca na TVS2 po 8. uri zvečer naj že enkrat ukinejo. Žuta štampa v elektronski obliki. Smeti
Ana Tavčar in Lorella Flego....hahahaha Kdo je to gledal ?
Zakaj ne naredite anketo na portalu,da vam ljudje povejo,katere oddaje so v redu in katere,ne pa da nam servirate ,kakor je vam prav
Jonas je pa kar tiho
aleluja !
Žal mi je, da je bila Lorella prisiljena sodelovai s pofu ... kačo pirkovičko. Sedaj je zopet tavčar, ko je starega dodobra izkoristila. Enaka zgodba kakor Cvikl-Legan.
Res je . Brez pirkija ne bi prišla na TV
A ni ona že 100 let tam? Tud ko še ni bla Pičković
Sluzasti samovšečnici, ki sta iskali pozornost.
Dve naduti babnici!
Lezbače dol z RTV SLO!!
Tavčar najbrž ni lezbača glede na to, da je bila poročena s Pičkovičem.
Najbrž je bi. 😂
Jaz je ne bi. Ni moj tip.
Vsako malenkost iz TV ekranov ima vašo pozornost... Ampak očitno niste sposobni omeniti svetovnega Guinessovega rekorda, ki ga je dosegel Boris Tomašič in Nova24TV!
Kvaniteta ni enako kvaliteta.
Ja, zakaj pa ne, vse uničiti in na to RTV greznico uvesti BALKANIJADO, počasi, počasi, smo Slovenci ali nismo, kdaj bomo šli na cesto, da vržemo te balkanske komuniste na smetišče zgodovine, katerim SAMOSTOJNA SLOVENIJA ni bila intimna opcija.
normalno da se vse ukinja, pa sej ta rtv nima za burek ... mislim, ko jo pa prevzemejo revolucionarji, gre pa lahko samo še dol , tako kot leta 45
lojs, kdo pa jo je pripeljal tako daleč? Veš narod ni nor in ne naseda vsem, kar nakladate.
ne vem, ti mi povej, kdo je odgovoren za tako stanje
Lojs kero bi mel v svoji kuhinji da ti kaj skuha. Ano ali Lorella?
Una rolela ne zna nič skuhat po mojem. Mogoče hrenovke