Mama tega otroka se mi na nek način smili. Če ne bo postavila meja, bo tale gospodovalna babica povzročala težave - vsaj glede na post je izjemno gospodovalna in vsiljiva. Upam, da bo jo bo mama otroka postavila tja, kjer ji je mesto.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Še en Janšev nezakonski vnuk!
Si verjel ,da bo Janez ?
Ne jaz sem.mislil da bo Ivan!
Mama tega otroka se mi na nek način smili. Če ne bo postavila meja, bo tale gospodovalna babica povzročala težave - vsaj glede na post je izjemno gospodovalna in vsiljiva. Upam, da bo jo bo mama otroka postavila tja, kjer ji je mesto.
Uboga snaha ! Nikoli ne bo enakopraven član v njihovi družini !
Prisklednica.
Mateo? A to pomeni, da je zdaj konec azijskih imen (Tia, Tian, Lan ...) in zdaj prihajajo v modo italijanska?
Še en janšist je rojen!
A je tale baba od rosvite rodila al njena snaha? Aja ni snaha, nista poročena? Greh. Nezakonski otrok. Pankrt. RKC se zgraza.
Ne vem- Rosvita je službeno do mene bila zelo prijazna korektna..
... je pa glava malega čista janšarijeva
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦