Ne, ni prav. Podpisal je pogodbo z opisom del, ki jih ni opravil ... Če je menil, da je preslabo plačan, je ne bi podpisal in ne bi delal. Zdaj je gotof do konca življenja.
Kot že večkrat se je izkazalo, da ne moreš nikogar tako malo plačati, kot lahko malo naredi. Sem pa prepričan, da bodo vsi ti lažje "preživeli" to "tragedijo", kot pa bi en revež krajo 1€.
Zopet valijo "krivdo"na najšibkejši člen, v verigi varnosti..!! Nosilci alarem sistema so krivci v PRVI vrsti..!!
Tale varnostnik si zasluži nagrado za boj za pravice delavcev! To je beseda! Bravoooo!
Logično. Za minimalno plačilo so dobili minimalno delo. Tako je prav!
Ne, ni prav. Podpisal je pogodbo z opisom del, ki jih ni opravil ... Če je menil, da je preslabo plačan, je ne bi podpisal in ne bi delal. Zdaj je gotof do konca življenja.
Kot že večkrat se je izkazalo, da ne moreš nikogar tako malo plačati, kot lahko malo naredi. Sem pa prepričan, da bodo vsi ti lažje "preživeli" to "tragedijo", kot pa bi en revež krajo 1€.
A si imel tudi ti kaj tam v sefih?
Kaj te briga!
Delam dopisni tečaj psihologije, pa me je samo zanimalo, če sem zadel. :-)
Ni logično. Logično je, da za malo dela dobiš malo plačila.
.tudi to ne štima. poznam folk, ki ima dela za eno uro, plačani so pa za celih 8; in to zelo fejst veliik..