Top članek.
Očitno romantičnega vikenda ni mogel preživeti drugače. Dvakrat se je cepil siromaček, masko še kar nosi, na meji v vrstah stoji, verjetno se tudi necepljenih boji...
Če, če, če. Kaj pa, če te ne ustavi? Ali še bolje, izpolnjuješ pogoje in te zavrne? Kakor ostali jaz nimam z Italijo nobenih težav, vi in vam podobni, ki izpolnjujejte pogoje južnih, vas pa zavračajo na meji. Kar tako dalje.
Kaj zdaj jokate, ovčke, pocepili so vas, pa vas še kar na meji nategujejo? Ja, dobro jutro!! To vemo že dolgo, ne gre za vaše zdravje, enih niso nategnili niti za eno samo sekundo, ne Favci in Drosten, ne naše… ...prikaži več bunke, ne ''strokovnjaki''-prostozidarji, ne prodani novinarčki, politične gliste, nihče... Pač zaupamo sebi, lastni inteligenci in logiki, ki jo od nekdaj premoremo. Ender je lepil intervju Kolakušića, dober je: https://www.youtube.com/watch?v=73KWRxzqxlE Samo mi imamo same prodance!!
In to v času,ko je po zatrjevanju Anžeta in Jajota med SLO in HR takšno prijateljstvo,da nam ga cel svet zavida-pomislite,kaj bi se temu nesrečnežu zgodilo,če bi bili odnosi na nivoju kakšne druge vlade......
vsi ki se testirate ,delate posledično epidemijo,nazadnje se cepite in svoje telo ogrožate zaradi dopusta,vprašajte se folk ,vsi na meji morate zdaj čakati ure in ure za na morje,kje vam pamet.Cariniki so samo ljudje ki imajo gužvo in ko pride… ...prikaži veče nadut slovenček ,ga pa tako izpeglajo,sam si je kriv.Skratka ,grem skoraj vsak dan čez mejo in ni nikoli nekih posebnosti ,se pa najde kak šerif in če ne znaš držat jezik za zabmi ,pol pride pa tako
Odlično povedano! 👍 Ogromno ljudi se niti malo ne zaveda, da so že ves ta čas s pristajanjem na maskanje, testiranje, cepljenje, in celo cepilne potne liste - GLAVNI del problema.
To je možno doživeti, ko slovenski intelektualec ki mora v petek kolesariti in razume, da ne bo čakati 14 dni (saj je vendar slovenski levi intelektualec!!!) in gre na dopust. Če bi šel v Nemčijo bi ga poslali v azilni… ...prikaži več dom. Ker pa je brihtič in ima zveze s podobnim butastim novinarjem pa imamo neodvisno novinarstvo. Bravo urednik, tudi Vi dosegate nivo neodvisnega topoumnega novinarstva v Sloveniji. Ali je še kaj za dodati....
Ali se ni mogel na meji preprosto obrniti in pozabiti na Opatijo? Če greš z glavo skozi zid, je običajno rezultat precej klavrn.
Top članek. Očitno romantičnega vikenda ni mogel preživeti drugače. Dvakrat se je cepil siromaček, masko še kar nosi, na meji v vrstah stoji, verjetno se tudi necepljenih boji...
Drugič pa pojdi na slovensko obalo in ne bo takšnih problemov.
Kockasti so cigani, tu ni dileme 😑
Greš v Italijo in mir. odjebi te bedake južne in boš lepše živel.
V italiji so še večji bumbarji, lahko si dvakrat cepljen in vseeno potrebuješ svež test! Edino da te na meji ne ustavijo in se lahko švercaš brez!
igor ti imaš še lanske novice.
Igor vsako dnevno prečkam bivšo mejo, ne vem kje je kdo tebe ustavil. Mislim, neki na pamet pisati, dej no ne nabijaj.
alen04 potem nas pa ti razsvetli, kako je z testi kar se IT tiče. Kjerkoli sem brala hočejo kljub prebolelosti ali cepljenju še test.
Mehika, hitri test zadostuje tam kjer se izvaja kontrola. Vsaki dan se vozim v službo, nikjer nikogar. Iz prve roke.
alen04 in če grem v IT kot turistka in me ustavi policija, hoče od mene PCR test, kaj pa potem? Ker Italijani ga zahtevajo.
Če, če, če. Kaj pa, če te ne ustavi? Ali še bolje, izpolnjuješ pogoje in te zavrne? Kakor ostali jaz nimam z Italijo nobenih težav, vi in vam podobni, ki izpolnjujejte pogoje južnih, vas pa zavračajo na meji. Kar tako dalje.
Kaj zdaj jokate, ovčke, pocepili so vas, pa vas še kar na meji nategujejo? Ja, dobro jutro!! To vemo že dolgo, ne gre za vaše zdravje, enih niso nategnili niti za eno samo sekundo, ne Favci in Drosten, ne naše… ...prikaži več bunke, ne ''strokovnjaki''-prostozidarji, ne prodani novinarčki, politične gliste, nihče... Pač zaupamo sebi, lastni inteligenci in logiki, ki jo od nekdaj premoremo. Ender je lepil intervju Kolakušića, dober je: https://www.youtube.com/watch?v=73KWRxzqxlE Samo mi imamo same prodance!!
Ti samo uživaj v semenu neandertalca, Ender je zate kozmonaut v družbi Lajke, ne izzivaj ga... žvižga in poje kot Lado Leskovar brez šala
Dej Kopriva, tole ni ničemur podobno, brez repa in glave, vzemi zdravila danes, brez njih še trolaš bolj slabo...
Kva se je pa cepu, sam da se hval, da hodi u Rvatcku.. kar naj bode v osmi in to tam dol..
Imaš v mislih osmrtnico za SD, kaj drugega ne razumem, o čem pišeš, je poginil pes Tanji?
Dokler bodo kontrole na meji me Hrvati ne bodo videli. Če želijo moj denar, pričakujem gladki prehod meje s prospektom Welcome to Croatia
prospekt bi moral biti kar v slovenščini Dobrodošli na Hrvaškem!
Glede na to, da smo2 ali 3najvecji gost ,bi morali imeti tudi v slovenscini. Toliko o respektu slovenskega gosta
Omejitev prostega pretoka ljudi v EU bo ostala. To vam lahko potrdim 100 %.
Farmacija nam prodaja meglo enako kot RKC ....nikoli konca .
Da nimajo funkcionarj nič slabe vesti, da folk s figo v žepu nategujejo.
Virtualni Leonček, spet si ga spustil, pa ne izgleda, kot megla, ampak sanje levičarjev ...
In to v času,ko je po zatrjevanju Anžeta in Jajota med SLO in HR takšno prijateljstvo,da nam ga cel svet zavida-pomislite,kaj bi se temu nesrečnežu zgodilo,če bi bili odnosi na nivoju kakšne druge vlade......
Bi bil ob jajca, tam ima v sefu vso pamet za STA Fahrudin D.
kaj pa rinete tja kamor ni treba...doma bodte pa je...
In glejte sranje od POP tv
Še sami ne vedo kako in kaj!!!
Točno tako....!👍👌
vsi ki se testirate ,delate posledično epidemijo,nazadnje se cepite in svoje telo ogrožate zaradi dopusta,vprašajte se folk ,vsi na meji morate zdaj čakati ure in ure za na morje,kje vam pamet.Cariniki so samo ljudje ki imajo gužvo in ko pride… ...prikaži veče nadut slovenček ,ga pa tako izpeglajo,sam si je kriv.Skratka ,grem skoraj vsak dan čez mejo in ni nikoli nekih posebnosti ,se pa najde kak šerif in če ne znaš držat jezik za zabmi ,pol pride pa tako
Ta si je sigurno malo pred tem, ko je naletel na hrvaškega hrčka jezik globoko v pički korošice iz Zatrnika, ne za zobmi
Možakar se je še hitro cepil, da bi lahko mirno šel na dopust. Takšni, ki se cepijo zaradi dopusta so del problema, ne rešitve.
Odlično povedano! 👍 Ogromno ljudi se niti malo ne zaveda, da so že ves ta čas s pristajanjem na maskanje, testiranje, cepljenje, in celo cepilne potne liste - GLAVNI del problema.
hravaški carinik.. a da ni ste cepljeni.. čekajte malo, da nadjem koji paragraf sleduje za vas.... pa.... nema ga... e pa dobrodošili i prijatno...
Jaz pa se vceraj vrnila iz Opatije. Imela sreco, ker teh prepovedi ne spremljam.
Ni kriv policist, kriva je češpla, ki mu sinoči ni nastavila lavorja, sigurno je imel prste v mes Koprivc, ki je napihal pozavno v mečih Alenke sosede
To je možno doživeti, ko slovenski intelektualec ki mora v petek kolesariti in razume, da ne bo čakati 14 dni (saj je vendar slovenski levi intelektualec!!!) in gre na dopust. Če bi šel v Nemčijo bi ga poslali v azilni… ...prikaži več dom. Ker pa je brihtič in ima zveze s podobnim butastim novinarjem pa imamo neodvisno novinarstvo. Bravo urednik, tudi Vi dosegate nivo neodvisnega topoumnega novinarstva v Sloveniji. Ali je še kaj za dodati....
ABCD.....
tole so ti pa ziher v Kleti napisal .. trol patetičen
Za dodati je le to, da si ti polpismeni bedak!!!
Predplačana mularija, Ivekov podmladek. S takimi si rešuje interesno politiko !
Predlagam, da še enkrat preberete članek, morda ga boste razumeli.
Trstenjakova? Opet nadure? Jooooooj
Kako se sami sebe izdajajo, ko pišejo v polpismeni belogardistični slovenščini!
V kakšen azil v Nemčiji, na bicikl, pa v Afganistan hruške pobirat. prepis STA, iz LE MO ND Fransva Kapitanović