Takole je,za nas je to posilstvo,pedofilstvo,ko je za njih to običajen ciganski dan.Našli ste en primer,v resnici jih je malo morje,drugo je to,incest jim je normalna stvar,pa nihče nič ne reče,tako je že od vedno.Premile kazni so za njih,to velja… ...prikaži več samo za normalne in ne za cigane.
Pa saj so v Maribori na sodišču oprostili ćigota posilstva, z obrazložitvijo: To je pač njihova kultrura- način življenja.. - Nam civilom, ga pa vsiljujejo..
En župnik je enkrat pripovedoval(mu verjamem, si ni izmislil), da ga je 16 letnica vprašala, če bi krstil njeno hčerko. Jo je. Čez okoli 14 let se sreča s to družino. Vidi dojenčka in jo vpraša ali ima še enega… ...prikaži več otroka. Pokazala je na skupino najsnikov iz skupnosti: 'to so moji. To pa je moja vnukinja'.
Ni res! Eni imamo naravne zavore kaj se sme in kaj ne. Ne naredi drugemu, kar nočeš da on naredi tebi, je moj glavni moto! V prometu torej ne izsiljujem zato pa več prehitevam ali vozim hitreje od omejitev. Zakone… ...prikaži več piše država kakor njej odgovarja in ne zato, da bo pravica na svetu!
Takole je,za nas je to posilstvo,pedofilstvo,ko je za njih to običajen ciganski dan.Našli ste en primer,v resnici jih je malo morje,drugo je to,incest jim je normalna stvar,pa nihče nič ne reče,tako je že od vedno.Premile kazni so za njih,to velja… ...prikaži več samo za normalne in ne za cigane.
Cigani itak je**jo vse,tut vas in vlado
Vse te izrodke enostavno pobiti.
Žurnalovci !!! Čas je za ukrepanje.
Katera romkinja je nedolzna? Tista ki je mocnejsa od brata in hitrejsa pd fotra!
Jaaa, tam prvih 14 let.. pol pa že kaki ukleti in parkira
Sramota je, da je moja hči vzela za moža bivšega moža od svoje mame," To bo rešila poslanka V.Č.Š. ki ima vedno rešitev ....🐔
Naj ona raje malo obelodani vse svoje rabote na veterini! Pa kako je narocila, da se kadavre vozi kr v blizino teh ciganskih naselij!
LEONE- Kaaaajjjjjj - tole mi pa ni nič znano..
4krogci, dobro si pripisal. Lepa Vida se zelo spozna na kojne 😅
ciganska posla
Ali pa človeški nagon po ohranjevanju vrste....mimo vrste..
Cigani in cerkev so očitno izven zakonov !
In oboje sekta sds podpira 🤮
👍Tako nekako je v praksi .
Pa saj so v Maribori na sodišču oprostili ćigota posilstva, z obrazložitvijo: To je pač njihova kultrura- način življenja.. - Nam civilom, ga pa vsiljujejo..
To ni kultura to je umetnost..Pa ti vdeni nit skozi šivankino oko medtem, ko se ta izmika..In to velja za cigane in ostale «civile»
Oče cigo pokliče sina v zapor: "Žena ti je dobila otroka.. Sin: Fino in kaj je.. Oče: Tvoj pol brat
En župnik je enkrat pripovedoval(mu verjamem, si ni izmislil), da ga je 16 letnica vprašala, če bi krstil njeno hčerko. Jo je. Čez okoli 14 let se sreča s to družino. Vidi dojenčka in jo vpraša ali ima še enega… ...prikaži več otroka. Pokazala je na skupino najsnikov iz skupnosti: 'to so moji. To pa je moja vnukinja'.
Kaj nas to briga! Dokler imajo neuravnovešeni posla sami s sabo, imamo normalni mir pred njimi
Takšno, med "normalnimi" žal ne osamljeno razmišljanje, slejkoprej vodi v brezpravje za vse. Zapiši si to za uho @Toma.
Ni res! Eni imamo naravne zavore kaj se sme in kaj ne. Ne naredi drugemu, kar nočeš da on naredi tebi, je moj glavni moto! V prometu torej ne izsiljujem zato pa več prehitevam ali vozim hitreje od omejitev. Zakone… ...prikaži več piše država kakor njej odgovarja in ne zato, da bo pravica na svetu!