hm.. takole to gre.. po mojem mnenju nimam doga do fursa, dursa , države slovenije , torej ko jebe sodišča in izterjave, ker sem jest tako rekel. ma nekaj vam povem.. poslat k temu snežicu onega slavnega izterjevalca iz kamnika… ...prikaži večka , pa naj snežič nemu razlaga, kako ni dolžan.. me res zanima kater od teh dveh bo krajšo potegnu.
Zadnji čas da tega kretena, ki je v ječi grel Janeza, spravijo tja kamor sodi, nazaj za zapahe kamor sodi skupaj s svojim prijateljčkom in še kom..Kreten primitivni..
Tak gnoj od človeka bi morali zapreti na Goli otok, kjer bi za vsakodnevno porcijo ričeta moral z macolo razbijati kamne, hehehe.
ni on kriv, če je sistem gnil....
Slavko 👎 gnil za to, ker pravosodni sistem ni sposoben sprocesirati in penalizitati sodnega postopka.
ender zakaj minus, če pa sam pišeš o nesposobnem pravosodnem sistemu....
https://www.mladina.si/204769/rok-snezic-in-janez-jansa-vtipkajte-pa-boste-videli/
hm.. takole to gre.. po mojem mnenju nimam doga do fursa, dursa , države slovenije , torej ko jebe sodišča in izterjave, ker sem jest tako rekel. ma nekaj vam povem.. poslat k temu snežicu onega slavnega izterjevalca iz kamnika… ...prikaži večka , pa naj snežič nemu razlaga, kako ni dolžan.. me res zanima kater od teh dveh bo krajšo potegnu.
Zadnji čas da tega kretena, ki je v ječi grel Janeza, spravijo tja kamor sodi, nazaj za zapahe kamor sodi skupaj s svojim prijateljčkom in še kom..Kreten primitivni..
Verjetno se je prišel pogajat za Maseratija, ha, ha, ha...
2x doktor še ni garancija, da model ne more biti obsojen, če se posmehuje pravnemu redu. S takšnimi ne bi smeli v rokavicah.