Šport /sport/kolesarstvo
15726 ogledov

Roglič ponosen in z velikim nasmehom v cilju: Res je neverjetno

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 12:00 30.september 2024.

Vsem privoščim zmago, ampak glede na to, da je Roglič začel kolesarit šele pri 21. letih, je za mene največji car, kaj vse je dosegel v teh nekaj letih!!

• Idioti 15:37 30.september 2024.

Ne morem se znebiti občutka ,da so številke v reprezentanci zmedle sovražnike . Vsi so mislili ,da je dirka podrejena Rogliču in da so skoki katerikoli drugega našega samo zezanje in so se držali Rogliča . Rogliču se je pa ...prikaži veča jebal , kar naj mislijo , da vozijo za mene . In ko so dojeli prevaro , je vlak bil že nedosegljivo daleč!

Mehičanka76 01:57 30.september 2024.

Veliki športnik in še večji človek. Bolj bi njemu privoščila zmago kot pa Pogačarju, samo kdor je boljši je boljši.

Garancija 09:08 30.september 2024.

Zakaj pa ni zmagal,čeprav je on tudi zelo dober.Se pa ne morejo načuditi vsi novinarji sveta,ki ravno ne odobravajo naših zmag.Jaz pa pravim,kdor je car je pač car

• munja 09:15 30.september 2024.

Če je tak dogovor, se ga je treba držat. Sicer pa vse čestitke vsem našim.

• Idioti 15:40 30.september 2024.

Moje mnenje ,Pogi imaše 10let časa ,da postane edini v kolesarstvu ,Rogli pa čas teče in zato mu želim ,še uspehov .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.