fanja- je pač tako, da če se gej obrne za fantom, potem to pomeni sam eno, da se za tem moškim ženske ne sam obračajao ampak padajo pred in za njim.. za tabo pa Fanja očitno pada samo barometer.
Blazno fejst pojava! Še dobro, da ste z volitvami, ki so nepomembne, opravili. Bi se vsaka normalna baba morala obrniti stran. Če je pa tale tip za pogledat, potem so vsi pedri boljši.
radovednica, kaj nas briga ali se ti obrneš za Robertom. bolj bi nas brigalo ali bi se Robert obrnil za tabo..ampak, kaj če je tako, da se za tabo ne bi obrnil niti potepuški ker, pa dasiravno bi malicala en t-bone.
Koliko je star? 50? Če ocenjujem postavo, se mi povprečen, po pričakovanju, a nič posebnega. Ničesar preveč in ničesar premalo. Frizura: katastrofa - glistice čez plešo. Ne oporekam pa temu, da je izjemno inteligenten, moral bi pa na kakšen tečaj retorike.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Imajo Ivekovi navijači še, kaj drugega v programu enoumja kot, se izživljati na izgledu drugih. Naj si za primer vzame g.Pojbič. velik, pameten, seksi žrebec sektaške stranke.
Krucifix, ima večje zize od moje žene.
Geji so navdušeni.
fanja- je pač tako, da če se gej obrne za fantom, potem to pomeni sam eno, da se za tem moškim ženske ne sam obračajao ampak padajo pred in za njim.. za tabo pa Fanja očitno pada samo barometer.
VRHUNSKO RAZISKOVALNO NOVINARSTVO, SO PA DANES NA VOLJO ŠE BOLJŠE OSEBNE, GOSPODOVE NOVICE,
bajsi
Bralka rabi nova močnejša očala.
Super je, lepo zdravo rascen, inteligenten pa se primorec...pa kaj bi se radi !
MARSIKAJ
Recimo skromnost!
bravo goričan,važno da si zmagal naj pišejo kar hočejo ,pozeleneli bodo od zavisti hahaha..lp ajda0
Blazno fejst pojava! Še dobro, da ste z volitvami, ki so nepomembne, opravili. Bi se vsaka normalna baba morala obrniti stran. Če je pa tale tip za pogledat, potem so vsi pedri boljši.
radovednica👎čudna merila in standardi. ? 😌
radovednica, kaj nas briga ali se ti obrneš za Robertom. bolj bi nas brigalo ali bi se Robert obrnil za tabo..ampak, kaj če je tako, da se za tabo ne bi obrnil niti potepuški ker, pa dasiravno bi malicala en t-bone.
Koliko je star? 50? Če ocenjujem postavo, se mi povprečen, po pričakovanju, a nič posebnega. Ničesar preveč in ničesar premalo. Frizura: katastrofa - glistice čez plešo. Ne oporekam pa temu, da je izjemno inteligenten, moral bi pa na kakšen tečaj retorike.
Pa dajte pokazat še Janeza Janšo v kopalkah.
dajte že enkrat doumet in se sprijaznit,da je JJ izpadel in je končno PRIMOREC na čelu
Še preden je podojil hrčka je še malo posupal, ker …..
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Imajo Ivekovi navijači še, kaj drugega v programu enoumja kot, se izživljati na izgledu drugih. Naj si za primer vzame g.Pojbič. velik, pameten, seksi žrebec sektaške stranke.