Slovenija
1172 ogledov

Rezar: Pogovarjamo se o dokazano lažnivih obtožbah Bobnar in Lindava

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Enzgg4 02:48 14.november 2024.

Jebem ti novodobno slovenščino. Kaj je to "laži Bobnar"??? Pizda, moški priimki se sklanjajo, ženski so pa vsi v enem sklonu ne glede na kontekst. Ker idiot si je to izmislil? To je kot pri Dolenjcih, ki majo za ženske ...prikaži več samostalnike samo en sklon: imenovalnik. Dej za ena runda. Dej roka. Najrajši bi se maternemu jeziku odpovedal zaradi takih kretenizmov.

• Plavi-mil 13:30 14.november 2024.

Zaradi mene lahko pišete romane v čast lažnjivemu narcisoidnemu sončnemu kralju , verjamem ga. Bobnarjevi in g. Lindavu, kot pa vašemu notoričnemu lažnjivcu.

• Ender3 14:35 14.november 2024.

Folk pozna samo enega notoričnega lažnivca na 30 let podlage..In Golob to zagotovo ni. Ne moreš amaterja zamenjati za profesionalca..

• Plavi-mil 15:47 14.november 2024.

Ender naivček, dobro si me nasmejal.

• atamama 21:41 13.november 2024.

Če že curijo informacije pa novinarji izvohajte kako je bilo s tistimi prisluhi pogovoriv JJ in Sanader. Moti me namreč ko poslušam v bifejih ''ribiče'' kako so mlajši moški iz slovenije prišli povedat kako izzivat Slovence, pa gotovino naj bi ...prikaži več talali. Po kronologiji bi ti mlajši moški dandanes bili med 40 in 50 let, kdo pa je v politiki aktiven teh let? Morda bjonda ve?

luckyss1 20:32 13.november 2024.

Pa dajte mi že to bjondo uvelo skinit s kurca..Teži samo zato, ker jo poriva mladi SDSsovc in je to Golob na neki interni seji res malce zlobno nakazal...Kaj takega NOBENA ženska pred menopavzo nikomur ne bo nikoli odpustila...Nehajte zato ...prikaži več pogrevat to postano sarmo..

• Ender3 21:34 13.november 2024.

Ta zgodba že od samega začetka ne pije vode.Bobnarca je spremenila smet vetra potem, ko so jo janšisti hoteli z interpelacijo odstraniti.Potem je, skoraj čez noč dobila njihovo podporo. Verjetno so jo izbrali kot adut za neposreden način rušenja Golobove ...prikaži veče vlade.V kompletu z Lindavom, da bi bila stvar bolj prepričljiva.Obešajo se na neke subjektivne izjave obeh akterjev.Očitno pa dokazi niso ostali dovolj prepričljivi v razmerju do izjav premierja.Utopija je bila s tem rušiti predsednika vlade..

• mph2 21:43 13.november 2024.

Vedno bolj na kozlanje mi gre ob teh janšurjih, pa sem mislil, da sem že dobil trdo kožo. Res ogabno, da je lahko ena država talka take zlobe.

• Ender3 02:07 14.november 2024.

A zlobni, to pa ne?. Samo vodjo so obravnavali v 160 sodnih procesih pa še vedno ostaja nedolžen in sedi v DZ. Zanj sodišča ne obstajajo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.