Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma šee večji. več tukaj
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WorkLinks3.COM
Vseeno so ti šovi malo pomešani, čeprav so šovi. Recimo masterchef ali kaka bitka talentov ni ravno enako kot big brotherji, bari, kmetije... Tam moraš nekaj pokazati in smeti tudi takoj odletijo ven. Pri teh big brotherjih in podobnih pa… ...prikaži več kreteni pametujejo.
Pri prvih se tudi samo pomerijo kdo je boljši, pri drugih pa v bistvu zganjajo one bedarije 24 ur na dan.
Oni prvi mi prej zgledajo kot neka avdicija, ti drugi pa ne služijo nobenemu namenu.
prepovedat resničnostne šove pa bo mir
daljinc v roke pa šaltaj in išči tv program kateri želiš gledat
Ne prepovedat in to je to
folk k se spusti na nivo kure
Praznoglavčki,ki so pripravljeni prenašati poniževanja in se spustiti na najnižji nivo ljudskega dostojanstva.....
Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma šee večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WorkLinks3.COM
Vseeno so ti šovi malo pomešani, čeprav so šovi. Recimo masterchef ali kaka bitka talentov ni ravno enako kot big brotherji, bari, kmetije... Tam moraš nekaj pokazati in smeti tudi takoj odletijo ven. Pri teh big brotherjih in podobnih pa… ...prikaži več kreteni pametujejo. Pri prvih se tudi samo pomerijo kdo je boljši, pri drugih pa v bistvu zganjajo one bedarije 24 ur na dan. Oni prvi mi prej zgledajo kot neka avdicija, ti drugi pa ne služijo nobenemu namenu.