Nasprotno pa mediji oz.portali brišejo moje komentarje v katerih razkrivamo z dokazi podkrplenimi trditve kako me je politika,oblast in država/družba,ker me niso nikoli mogli imeti v oblasti in utišati tako zlorabili tudi zdravstvo in mi v UKCL namerno uničili transplantirano… ...prikaži večo ledvico z namenom.izsiljevanja,ustrahovanja in sicer tako,da so 2 leti zavlačevali z zdravljenjem in istočasno psihiatrijo,da me utišajo.Glej moj FB.Instagram Borut Zabret.
Kakšna ideja ! Pokličeš reševalce in postaneš naslovna tema na portalu Žurnala s pomočjo znanega avtorja rumenega tiska..
A to je una, katera si je dala iznakaziti žnable in se zaradi tega ne more niti pošteno smejati, tako kot Salome.
Psihično prizadeta pa so jo v Hrastovec odpeljali
No ja,saj tisti, ki spaca takšen članek,ni dosti boljši!!!
Sem pomislil da ji je zmanjkalo pudra in je dobila napad panike
Se lahko tej ženski, ki pač ni znana Slovenka neha delati reklama, sploh na račun zdravja oz bolezni?
Bravo žurnal........tak članek pričakujem od novinarskega krožka v 8. razredu; vi se mate pa za profesionalce.........
Nehajte že s tako ogabnimi članki! Ko že misliš, da nižje ne gre...
sindrom izogib sodišču
Nasprotno pa mediji oz.portali brišejo moje komentarje v katerih razkrivamo z dokazi podkrplenimi trditve kako me je politika,oblast in država/družba,ker me niso nikoli mogli imeti v oblasti in utišati tako zlorabili tudi zdravstvo in mi v UKCL namerno uničili transplantirano… ...prikaži večo ledvico z namenom.izsiljevanja,ustrahovanja in sicer tako,da so 2 leti zavlačevali z zdravljenjem in istočasno psihiatrijo,da me utišajo.Glej moj FB.Instagram Borut Zabret.