30 ljudi reskira svoje življene za 2 (dva ) idiota. ko jih najdejo predlagam najprej en miličniški postopek, potem pa prevoz v dolino in po sistemu koresnko sedlo jim na licu mesta izstavit zasoljen in popopran račun. napoved je žel… ...prikaži večl cel teden slaba, tile turisti pa izgleda hodijo v gore zato da se potem njihova štorija dobro prodaja na netu.
Zgornja fotografija je pri Pastircih,tam je nadmorska višina 1430m od tam naprej je nevarnost plazov zelo velika!!!
Res je. Sem mislil, da imajo tudi na Okrešlju takega, čeprav ga nisem videl, ko sem šel na KS iz Logarske.
Tam ju pustit za opozorilo drugim idiotom!
ma jok, it gor ponju, pa zaračunat da po pol madžarske plačevalo račun, da bo OTP in MOL jutri slovesnki.
A da jih bo Jj spet lahko razprodajal?
30 ljudi reskira svoje življene za 2 (dva ) idiota. ko jih najdejo predlagam najprej en miličniški postopek, potem pa prevoz v dolino in po sistemu koresnko sedlo jim na licu mesta izstavit zasoljen in popopran račun. napoved je žel… ...prikaži večl cel teden slaba, tile turisti pa izgleda hodijo v gore zato da se potem njihova štorija dobro prodaja na netu.
Kdo plača reševanje,sam vprašam
ja ti . madžarsa sigurno ne.
Vsi mi slovenski idioti uberalles!
Debila dva. Pa kaj je temu folku? Saj je bilo sneženje napovedano!!! V takem pac ne rinemo v gore. Po možnosti sta v supergah.
Jaz pa zaradi snega uživam v ”delu”od doma ;-)
Jaz jih bi pustil tam. Tudi na Mt. Everestu se umira na lastno željo.