Srbini so hlapci svojih mitov o več vrednosti in hkrati hlapci Rusov! Zato jih tepe zgodovina, od kosovskega polja, kje so jih Turki potolkli! Kasneje so hoteli Jugoslavijo spremeniti v Srboslavijo! Ker jim nato ni uspelo so želeli potolči šiptarje!… ...prikaži več Tudi tam so jih dobili. Sedaj mrzlično navijajo za Putlerja in upajo, da mu spe, ker bi potem sledili njemu!
Ne razumem da ga jebeš . Veleposlaništvo so ozemlje države Slovenije in kaj ima sedaj BiH z dogajanji na Ambasadi ! Takoj je treba blokirati BiH veleposlaništvo za Bežigradom !
Srbi so narod s hrbtenico, Slovenci pa smo hlapci .. vsa podjetja so nam pokupili Hrvati in samo delamo še za Hrvate.
Srbini so hlapci svojih mitov o več vrednosti in hkrati hlapci Rusov! Zato jih tepe zgodovina, od kosovskega polja, kje so jih Turki potolkli! Kasneje so hoteli Jugoslavijo spremeniti v Srboslavijo! Ker jim nato ni uspelo so želeli potolči šiptarje!… ...prikaži več Tudi tam so jih dobili. Sedaj mrzlično navijajo za Putlerja in upajo, da mu spe, ker bi potem sledili njemu!
Čigavi smo pa mi hlapci?
Mi so naivneži EU, ki ji slepo verjamemo! Poglejmo Orbangutana, ki nateguje EU in hrćke, ki se za EU zmenijo samo kar jim je v korist!
Dodik i Jajo drugovi stari!
Ne razumem da ga jebeš . Veleposlaništvo so ozemlje države Slovenije in kaj ima sedaj BiH z dogajanji na Ambasadi ! Takoj je treba blokirati BiH veleposlaništvo za Bežigradom !
Saj ni trea daleč v zgodovino, par mesecev in genocid se lahko opredeli.... na novo.
Kot sem že večkrat dejal, srbini so petoklonaši! Bo treba srbine deportirati v njihov rodni kraj in naj tam delajo sra*!
Gde srbsko đžubre, tamo srbska zemlja!
Sej če ti kaj ne paše,se lahko pobereš nazaj od koder si prišel.V Sloveniji si zato,da se kruha naješ.