Svet
3335 ogledov

Referendum o RTV prispevku

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivo 13:06 03.marec 2018.

Nacionalki je potrebno prepovedati sklepanje individualnih in podjemnih pogodb z ustvarjalci programa in sodelujočimi. Če želite, da se gledalci ne bodo držali za glavo, naj nacionalka zaposli svoje delavce in naj le-ti prevzamejo odgvornost za to, kar nam servirajo!

• tomaz 15:36 03.marec 2018.

Ni mi težko dati 12 UR, vendar ne za to, kar ponujajo danes. Pozabili ste v članku napisati, da so programi v Švici, ki se plačujejo iz rtv prispevka brez reklam in oglasov. Tako p nacionalka predstavlja nelojalno konkurenco komercialkam. ...prikaži večrcialkam. Red naj naredijo pri sebi, ukinejo naj reklame in z veseljem jim dam vsak mesec 12 EUR.

• f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:14 04.marec 2018.

ja ampak nimaš kaj gledat na rtv ,šport je edino ki je za gledat pa še to te razkuri ko ti vlkjučujejo prenos kljub temu da obstaja slo1 slo2 slo3 in ne moreš tekme gledat v celoti.ukint prispevek in pasta

• Marta Jezernik 14:10 03.marec 2018.

Tudi v Sloveniji bi morali opraviti referendum, pa naj nacionalko plačuje levica, saj samo zanje dela !!

• Borut_Bavarski 17:43 03.marec 2018.

Tako je, ukinit RTV prispevek in vse dati Nora24TV, eni in edini resnici. Prejle sem bil tam. Štiri dni sem bil zaprt, zdej kar teče iz mene. Kaki pacienti, pa folk, ki komentira. Umbolnica.

• Pepič 10:14 04.marec 2018.

Prispevek da, vendar brez reklam!

• Jožef Koprivnikar 12:54 03.marec 2018.

Meni se ne zdi naročnina previsoka, saj RTV Slovenija ponuja dovolj TV in radijskih programov.S tem bi le osiromašili program.Tisti ki ga nočejo plačevati naj se nikar ne zgovarjajo na neprimerne in slabe programe.Toliko nasilja krvi in seksa kot ga ...prikaži več je na en sam večer v filmih ki jih predvajajo komercialne TV postaje je na nacionalki cez ves teden skupaj.Tisti ki tako uživajo v ubijanje in sprevrženosti naj si nabavijo CD-je s to tematiko in jo gledajo.

praufo 13:05 03.marec 2018.

v članku je govora Švici, ti pa pišeš od naši naročnini ... glede na to, da smo a.d. 2018, so mediji še kako razviti in verjetno ni potrebe, narod plačuje nekaj obvezno, kar ne rabi in ne gleda, vsebina je ...prikaži več stvar okusa, sicer je pa tudi rtvslo komercialna, ker ima obilo oglasov ... vse to naj bo na trgu, država naj pa v proračunu zagotovi obratovanje infrastrukture, torej se rtv prispevek enkrat za vselej ukine

Mark035 14:12 03.marec 2018.

Vili Kovačič, naj naredi še podoben referendum v Sloveniji. Za razliko od prejšnjega, bo ta verjetno zelo uspešen in bomo končno ukinili plačevanje raznih Evrosongov in plastičnih operacij Miše Molk.

• Vesoljec 15:38 03.marec 2018.

Jožef, torej zagovarjate prisilno plačevanje vsebine, ki je mnogim nepotrebna.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.