Slovenija
142 ogledov

Redarji vedo, da je sistem bedast

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 11:42 06.avgust 2013.

Očitno si je malo tudi sam kriv. Zakaj ne zamenja tablic z novimi, drugačnimi številkami in zamenja prometno? V Nm imajo švede, ki si celo "sposodijo" tablico, natočijo gorivo in jo neopazno vrnejo lastniku... Ha ha še veliko se bo ...prikaži več dogajalo, odkar se je ena izmed švedskih družin preselila v Ljubljano ...

• Ferluci 13:55 06.avgust 2013.

Ne morem verjet, da toliko "državnih" institucij v dobi informatike dela takšne napake, prelaga svojo malomarnost in nedelo na drugega. Me prav zanima, kakšni podatki so potem v šengenskem informacijskem sistemu, pa tudi ostali podatki o osebah.. Nakaj mi je ...prikaži več pa jasno. Nihče ne bo odgovarjal, se opravičil ali vsaj takoj odpravil svojo napako.

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 14:41 06.avgust 2013.

Potem pa res ni čudno, da najdejo tako malo ukradenih avtomobilov.Če se z ukradenimi tablicami vozijo pri belem dnevu, redarji si jih ogledujejo, zgodi pa se nič.Upam, da bo odgovorne birokrate Virant danes dobro zbrcal.

• mia 15:45 06.avgust 2013.

ko, sem pred leti sama izgubila tablico oz. mi je bila odtujena in sem o tem obvestila policijo, so mi samo rekli, da moram po nove in, da oni nimajo nič s tem, razen, če bi jih kdo dostavil k ...prikaži več njim, kot najden predmet?

• YaKo 15:55 06.avgust 2013.

a to misliš une sTrojan ?

• NejaS 18:18 06.avgust 2013.

Tablice niso iste, ampak pod temi tablicami imajo redarji (policija pa ne!) zabeleženega lastnika, ker stvar ni ažurirana. On že ima druge tablice, samo podatki o starih redarje še vedno pripeljejo k (nekdanjemu) lastniku.

• Kika 12:06 06.avgust 2013.

Saj zdaj se ne da več dobit istih, ko ti jih pihnejo, po prijavi dobiš drugačne, 5 let nazaj pa se je očitno delalo bolj po kmečko :) Jaz bolj ne razumem, kako se lahko dva avtomobila vozita z istimi ...prikaži več tablicami, eden z ukradenimi, kazen mu lahko napišejo za parkiranje, na policijo ga pa ne morejo dobit, da bi odgovarjal za krajo tablic...

• Domen Savič 12:10 06.avgust 2013.

Živjo! Celotna zgodba je tukajle - http://www.dsavic.net/2013/05/25/ukradene-tablice-informacijska-druzba-in-redarji/ - če jo boš prebral, boš videl, da je zadeva bolj problematična in da je NEKDO naredil hudo napako.

frnazzi 12:40 06.avgust 2013.

Zastonj se razburjate, kajti tej degeneraciji ni pomoči. Če bi umski potencial policajev in redarjev lahko spremenili v svetlobno energijo, bi bila Slovenija tudi sredi najbolj belega dne v popolni temi! Isti drek je s politiki - vsi, ki so ...prikaži več padli na raznih gledaliških avdicijah, so se prijavili za parlament, tisti, ki jim tudi tam ni ratalo, pa so zdaj redarji in njim podobni gospodarji nič krivega ljudstva!

• Dejan+ 14:13 06.avgust 2013.

tako torej, ukradeš tablico, parkiraš avto in nanj namestiš to ukradeno tablico in si lahko miren.nesramno sprenevedanje redarstva pa je, da "evidenco tablic vodi policija" in da oni nimajo dostopa do nje. To je popolnoma javen podatek, še javnost ...prikaži več ga lahko izve, redarji pa ga ne morejo. Nočejo se uradno seznanit s tem seznamom, ker jim bo preverjanje ali je tablica ukradena povzročilo delo, če bodo na ukradeno namestili svoje obvestilo, pa bodo povprašani po stanju krvi blata in urina (povprašani po zdravju)

• Jaka Marinšek 14:22 06.avgust 2013.

Boli njih k***c za slovenceljna. kar se njih tiče imajo oni vse poštimano, če maš pa ti kot državljan, davkoplačevalec težave zaradi ene tako banalne zadeve kot so ukradene tablice, si si pa sam kriv, kaj pa sploh imaš avto. ...prikaži več tipično birokratsko sranje. Vse bi bilo treba razjebat ...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.