Jernej65, ti si pa res tipičen primer toplovordarja. Po čem sklepam? Glede na tvoje komentarje se lepo da opazit, da ti IQ ne presega stopnje sobne temperature. Jbg, tak pač je. 🖕😂
Kur..modri....Bodi vesel, da nas Rusi že drugič v sto letih rešujejo pred nacizmom, razen , če spadaš med potomce tistih, ki so leta1943 nacizmu in Hitlerju prisegli...potem sožalje..
NickMason in lu.ckyss, no zarukanca, mogoče pa nista dobro prebrala Wikipedije. https://www.vulture.com/2023/02/pink-floyd-twitter-roger-waters-united-nations.html
Mogoče res, vendar ne toliko kot ti, da bi se tako zelo blamiral in si za nadimek izbral človeka, ki razmišlja kot jaz in obsoja takšne kretene kot si ti, res si teslo, da ti ni enakega.
NickMason, a tudi njegove avtorske pesmi v podporo Ukrajini so propaganda medijev. Res si padel tako nizko, da bi Nick Mason zardeval do ušes, če bi vedel kakšni klovni zlorabljajo njegovo ime. Mogoče ti je tudi kapnila moja "sadomazo" provokacija,… ...prikaži več kot odgovor na tvoje poniževanje drugih. Rusofili, evidentno obvladate samo to.
Ko postane vroče, je treba temo zasukati drugam, a ne rusofilčka. Stara praksa bedakov, ko ostanejo brez argumentov in poraženi na celi črti. Sta res dva bebčka, da se mi že smilita.
Vem da to kar te svinje angleške govorijo ni nič res in vem da jim noben ne verjame, te angleške ameriške podrepne mušice so vmešane v vsak drek na svetu, ni ga dreka, v katerem britanske svinje ne bi bile… ...prikaži več vmešane in odgovorne za smrt ljudi in nedolžnih civilistov tako z njihovimi mi5-6-blackwater agenti in fake revolucijami ter političnimi prevrati. Če bi nekaj doletelo te angleške lažnjive svinje, bi odprl šampanjec oziroma celo dva, pa žal nismo te sreče.
The Sun je tabloid - tračar podobno kot razni žurnali, sveti24… edina kar je lepo za pogledat je slika na sredini. Brez veze, skrbi samo za svojo samonaklado!
luckys in ender, stare lajne, nič novega nista povedala. Pojdita vprašat JJ, če je kaj novega in se naučita kakšen nov stavek. Bolana obsedenca z JJ, ni vama pomoči.
Zbudili bodo leva! Putler bo toliko časa drezal, da bo Zahod z Japonsko zbrisal rusko zarjavelo vojsko z zemljevida sveta. Car blazni ne more zmagati v3w.w, ker je njihov bruto dohodek zanemarljiv v primerjavi s Svobodnim svetom.
BDP SSSR je bil skoraj nula , ki so ga nadomestili z 20 miljoni mrtvih Rusov in ostalih narodov SSSR-ja . Vidiš kolk si pameten in se spoznaš v ekonomijo !
ZDA in EU imata skupaj večji družbeni BDP! Naprednejšo tehnologijo in vojsko, ki je izurjena za frontalni spopad. Rusi imajo nekaj malega modernega orožja, ki ne bo igral vidne vloge. Putler bo do leta 2035 totalno poražen.
Putler širi svojo mrežo lažne propagande po celem svetu. Tudi Hitler je to delal. Vse skupaj ne bo nič pomagalo. Ne moreš ti scati in srati proti celemu svetu. Prej ko slej bo najbolj poscan in posran Putler, praktično je… ...prikaži več že. Tako že smrdi, da se ga vsi izogibajo..
lu.ckyss, kaj spet nabijaš. Vsi vemo da večina sveta ni na strani ZDA, še manj je pa na strani tvojega morilca , tako da ne nabijaj v tri dni, daj malo bolj realno poglej na svet.
Senilen je tisti, ki se vsak dan na novo uči istih besed. Iz vajinih objav, to definitivno izhaja. Saj non stop ponavljata ene in iste besede, ponosna da jih pišeta prvič.
Debili, da jim ni para. Pa ravno oni so se oglasili, ki imajo skupaj z Američani največ masla na glavi.
A dobite plačano, da objavljate te neumnosti, ki jim niti v GB ne verjamejo ali pa ste tako zarukani, da ne ločite propagande od resnice..
Resnica ni več tabu,če si dobro plačan hlapec in zato pišeš ,kar se ti naroči.
Ruska resnica: https://www.24ur.com/novice/tujina/Skopal-si-je-grob-nato-pa-so-ga-ustrelili.html
Resnica za katero so rusofilčki gluhi in nemi.
Aja zopet gre za zahodno propagando.
Ja pa še zarukani smo.
Pa še resnice od propagande ne ločimo.
Pa še plačano dobivamo za objavljanje neumnosti.
E moj rusofilček lu.ckyss, kje si se našel.
Naj kdo pokliče one v belem, da Jernejčku prinesejo srajco, ki se narobe oblači...
A tisto misliš, ki jo že nosiš ti, da bom potem izgledal kot en lu.ckyss .
Ojej, pa bo res potrebno intervenirati, haha.
lu.ckyss,kaj ni fajn ,ko imaš sledilca kot zemlja luno😅
To postaja velika odgovornost, tip ni diht... Mu moram poslati karte za toplice, sem mu že rezerviral v SPA Krasnaya Polyana Soči...:D
Kaj je rusofilčki, a ste se posrali v hlače, že smrdite kot vaš Putko.
Jernej65, ti si pa res tipičen primer toplovordarja. Po čem sklepam? Glede na tvoje komentarje se lepo da opazit, da ti IQ ne presega stopnje sobne temperature. Jbg, tak pač je. 🖕😂
Syn, super mi vsaj zamrzuje ne tako kot tvoj IQ.
Jernej65,tebi bi bolj pasal nadimek SadoMazo
Baje je tvoj nadimek bil zelo znan v tem poslu.
Jernej65,to je malo preveč za tebe,da bi vedel kdo je to ,ti IQ ne dopušča
Vem kdo je to, vem pa da bedak uporablja njegov nadimek, ker je sam ena velika zguba.
No kdo potem???
Počakaj Nick, da se mu odpre Wikipedija..;)
eh zdaj si mu namignil,tako ,da četudi odgovori je še vedno zarukan
Rusofil in če apologet Carja blaznega pojdi v Rusijo živet in takoj na fronto, da boš manj blebetal!
Kur..modri....Bodi vesel, da nas Rusi že drugič v sto letih rešujejo pred nacizmom, razen , če spadaš med potomce tistih, ki so leta1943 nacizmu in Hitlerju prisegli...potem sožalje..
NickMason in lu.ckyss, no zarukanca, mogoče pa nista dobro prebrala Wikipedije. https://www.vulture.com/2023/02/pink-floyd-twitter-roger-waters-united-nations.html
Jernej65,ne velja več,lu.ckyss ti je že namignil,tako da ostajaš zarukan😅
Mogoče res, vendar ne toliko kot ti, da bi se tako zelo blamiral in si za nadimek izbral človeka, ki razmišlja kot jaz in obsoja takšne kretene kot si ti, res si teslo, da ti ni enakega.
Jaz sem zrasel z Pink Floyd muziko,to nima ničesar z politiko,ti pa itak vse verjameš medijem,kar dokazuje da si navadna ovca,povrh vsega še zarukana.
OZZY je zakon :))
https://www.youtube.com/watch?v=LCCiwPEdEpg
NickMason, a tudi njegove avtorske pesmi v podporo Ukrajini so propaganda medijev. Res si padel tako nizko, da bi Nick Mason zardeval do ušes, če bi vedel kakšni klovni zlorabljajo njegovo ime. Mogoče ti je tudi kapnila moja "sadomazo" provokacija,… ...prikaži več kot odgovor na tvoje poniževanje drugih. Rusofili, evidentno obvladate samo to.
lu.ckyss, Black Sabbath pa še boljš
https://www.youtube.com/watch?v=LQUXuQ6Zd9w
Ko postane vroče, je treba temo zasukati drugam, a ne rusofilčka. Stara praksa bedakov, ko ostanejo brez argumentov in poraženi na celi črti. Sta res dva bebčka, da se mi že smilita.
Jernej65,kako si prijazen 😅
Glede na to, kakšna bebca sta, sem res prijazen.
Jernej65,čestitam ,ovčko treba tudi pohvalit včasih
Pes laja naprej, ruska vojska pa v množični grob!
Lu, laja v polno luno. Pejt živet v Rusijo zanikovalci pridobitve francoske revolucije.
Lu. Moji so bili na strani zmagovalcev proti nacizmu in fašizmu. Moj stric je bil general Rdeče armade!
Putin je kriv za neuspešno ekonomsko politiko najbolj krvavega naroda? Če jim ulica na to nasede?
Vem da to kar te svinje angleške govorijo ni nič res in vem da jim noben ne verjame, te angleške ameriške podrepne mušice so vmešane v vsak drek na svetu, ni ga dreka, v katerem britanske svinje ne bi bile… ...prikaži več vmešane in odgovorne za smrt ljudi in nedolžnih civilistov tako z njihovimi mi5-6-blackwater agenti in fake revolucijami ter političnimi prevrati. Če bi nekaj doletelo te angleške lažnjive svinje, bi odprl šampanjec oziroma celo dva, pa žal nismo te sreče.
The Sun je tabloid - tračar podobno kot razni žurnali, sveti24… edina kar je lepo za pogledat je slika na sredini. Brez veze, skrbi samo za svojo samonaklado!
Kako samo 4 agenti v UK , ko nas je pa v SLO z menoj vred še 7 , 2 so uspel ujet samo sami ne vedo kako !
Rusofile bo EU začela preganjati in pošiljati v Rusijo naj tam carju blaženemu ližejo škorenj tlačanstva!
luckys in ender, stare lajne, nič novega nista povedala. Pojdita vprašat JJ, če je kaj novega in se naučita kakšen nov stavek. Bolana obsedenca z JJ, ni vama pomoči.
Zbudili bodo leva! Putler bo toliko časa drezal, da bo Zahod z Japonsko zbrisal rusko zarjavelo vojsko z zemljevida sveta. Car blazni ne more zmagati v3w.w, ker je njihov bruto dohodek zanemarljiv v primerjavi s Svobodnim svetom.
Sanja svinja o kuruzi !
Idiot, kako primerni nadimek za svinjo!
Kar se japonske tiče , samo enkrat se je zgodila Čušima in nikoli več ! Prej bo potonil HOKAIDO , kot Ruska flota !
BDP SSSR je bil skoraj nula , ki so ga nadomestili z 20 miljoni mrtvih Rusov in ostalih narodov SSSR-ja . Vidiš kolk si pameten in se spoznaš v ekonomijo !
ZDA in EU imata skupaj večji družbeni BDP! Naprednejšo tehnologijo in vojsko, ki je izurjena za frontalni spopad. Rusi imajo nekaj malega modernega orožja, ki ne bo igral vidne vloge. Putler bo do leta 2035 totalno poražen.
Putler širi svojo mrežo lažne propagande po celem svetu. Tudi Hitler je to delal. Vse skupaj ne bo nič pomagalo. Ne moreš ti scati in srati proti celemu svetu. Prej ko slej bo najbolj poscan in posran Putler, praktično je… ...prikaži več že. Tako že smrdi, da se ga vsi izogibajo..
Bogi revček...Velika večina sveta tako po površiniu kot po prebivalstvu ni na strani ZDA in EU.. Vsaj osnovna dejstva bi lahko poznal..
Jernejček ne vem, kaj si predstavljaš pod celim svetom..? Trpiš za poveličevanjem in grandioznostjo podobno kot, vaš idiološki vodja..
lu.ckyss, kaj spet nabijaš. Vsi vemo da večina sveta ni na strani ZDA, še manj je pa na strani tvojega morilca , tako da ne nabijaj v tri dni, daj malo bolj realno poglej na svet.
No senilni Ender3, in kdo je moj ideološki vodja?
Joj Jernejček, nehaj se že smešiti no. V tem primeru si definitivno ti bolj senilen.
Senilen je tisti, ki se vsak dan na novo uči istih besed. Iz vajinih objav, to definitivno izhaja. Saj non stop ponavljata ene in iste besede, ponosna da jih pišeta prvič.