Lepotica ni bila nikoli in verjetno si je prav zato bolestno prizadevala to postati!? Ampak lepotnim kirurgom se je končni produkt popolnoma ponesrečil in iz povprečja jim je ratalo ustvariti spako! No razen, če se je pod nož podala, ker… ...prikaži več je neizmerno želela dobiti vlogo v novem filmskem projektu Adamsovih? V tem primeru so potem kirurgi opravili odlično delo!
Lepotica ni bila nikoli in verjetno si je prav zato bolestno prizadevala to postati!? Ampak lepotnim kirurgom se je končni produkt popolnoma ponesrečil in iz povprečja jim je ratalo ustvariti spako! No razen, če se je pod nož podala, ker… ...prikaži več je neizmerno želela dobiti vlogo v novem filmskem projektu Adamsovih? V tem primeru so potem kirurgi opravili odlično delo!
aaaaaHAHAHAHA,.... fuj, grawž
Super. Bom tole sliko na vhodna vrata obesil, mi tudi poštar ne bo upal priporočene pošiljke vročiti.....kaj šele otroci za pusta zvoniti.
Go woke, go broke. Ne samo fasada, ženska je cela tetovirana. Tudi s kleščami je ne bi prijel.
Čimprej naj gre na drug planet. Takih ne potrebujemo.
Kot da so imeli nemški kirurgi prste vmes! Ne znajo niti lepih avtov naredit, pa bodo babo - ha-ha-ha!
Jaz sem zvezda? Jaz sem spaka!!!
Lahko si lep ,je minljivo in kratka pozornost,če imaš pamet ,talent je pa čist druga zgodba,če si pa grd in zabit pa se takole dogaja.
Veliko več bi pokazal dober rentgenski posnetek glavurdine.......
A ni to od Žana Mahnića žena? Tista, ki mu jo je stranka SĐS zrihtala?
Spet ljubosumen.
Mislim, da si želi postati moški in je kar na dobri poti do cilja.
@bi-ba Saj Žan je pa že itak napol baba. Bosta zamenjala vlogi v zakonu, hehehe.