sterje starostniki so umrli tudi zaradi covida19 in kje so se okuzili? Med tem pa je 20 ljudi umrlo ker niso bili pravocasno zdravljeni in operirani ! Kdo bo za njih odgovarjal?
Samo da malo malo sprostijo ukrepe, takoj drastično poslabšanja. Samo da, mi smo imeli prav. Pa kdaj boste nehali s temi "bulozami" in pustili ljudi živeti.
Glede na izjavo iz kovid Sledilnika, da se podatki ne ažurirajo med odgovornimi institucijami, je mogoče sklepati, da nekdo posega vmes. Številke same po sebi ne pomenijo dosti, razen za politiko, za ohranjanje navideznega epidemiološkega stanja. Odgovorna zdravstvena stroka pa… ...prikaži več molči, očitno tudi njim takšno stanje koristi, posebno finančno !
Slabo kaže: Število pacientov na oblasti v Sloveniji je vse več...ugotavljamo iz dneva v dan .
A bi se vi kdaj zamislili nad svojimi poročanji. Groza. Koliko časa še. Ma U3 naj gre vse sk.
A že pokate po šivih? No, bo treba podaljšati zakon za mastne dodatke za nedelo in širjenje laži, driske belosrajčne.
sterje starostniki so umrli tudi zaradi covida19 in kje so se okuzili? Med tem pa je 20 ljudi umrlo ker niso bili pravocasno zdravljeni in operirani ! Kdo bo za njih odgovarjal?
Neodgovorni prenašalci Covida. Kaj ti ni jasno?
Naklonski, ti si pa neodgovoren prenašalec debilizma in kdo bo za to odgovarjal, debilo?
https://www.youtube.com/watch?v=4NeMllrCYu4
Strah je treba vzdrževat, ker samo tako lahko pripraviš narod, da upošteva še tako nelogične in neumne ukaze oziroma ukrepe.
Samo da malo malo sprostijo ukrepe, takoj drastično poslabšanja. Samo da, mi smo imeli prav. Pa kdaj boste nehali s temi "bulozami" in pustili ljudi živeti.
Slabo kaže vam novinarjem, ki iz dneva v dan širite paniko!!! Me ne čudi zakaj ima Janša tako slabo mnenje o vas!!!
ja kolk ljudi je letos umrlo v gorah. če bo šlo tako naprej bom za silvestra l samo jest še hodil tu okol po sloveniji.
Glede na izjavo iz kovid Sledilnika, da se podatki ne ažurirajo med odgovornimi institucijami, je mogoče sklepati, da nekdo posega vmes. Številke same po sebi ne pomenijo dosti, razen za politiko, za ohranjanje navideznega epidemiološkega stanja. Odgovorna zdravstvena stroka pa… ...prikaži več molči, očitno tudi njim takšno stanje koristi, posebno finančno !
Lari fari izmišljotine že eno leto. Kdaj se boste naveličali? Dolgočasni ste že!
bi_ba, kaj pa ti predlagaš, da nam ne bo dolgočasno. 😎