Nalet na avtocesti niso povzročile race, ampak osel brez varnostne.... Sem imel možnost preizkusit Mobileeye napravo v avtu, moram reč, da se hitro navadiš držat varnostno, ki pa je dosti večja kot sam misliš, da je dovolj...
Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem… ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii
...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com
Na AC zaviraš samo zaradi človeka na cesti če nisi prepričan da vsaj 50m za tabo ni nikogar ali pa tovornjaka vsaj 100m . Drugače je bolje tvegati nalet ali rac, psa , srne kot pa to da te pri… ...prikaži več 130 od zadaj nekdo nabaše (bog ne daj da tovornjak)
Boge račke. One ne vedo, da je to avtocesta. Žal mi je vsake živali, ki zaide na cesto in tam stori žalosten konec. :(
Nalet na avtocesti niso povzročile race, ampak osel brez varnostne.... Sem imel možnost preizkusit Mobileeye napravo v avtu, moram reč, da se hitro navadiš držat varnostno, ki pa je dosti večja kot sam misliš, da je dovolj...
Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem… ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com
Spet kreten v kombiju povzročil nesrečo
Na AC zaviraš samo zaradi človeka na cesti če nisi prepričan da vsaj 50m za tabo ni nikogar ali pa tovornjaka vsaj 100m . Drugače je bolje tvegati nalet ali rac, psa , srne kot pa to da te pri… ...prikaži več 130 od zadaj nekdo nabaše (bog ne daj da tovornjak)