Ja ja.. in potem svizec zavije čokolado in mi vse verjamemo. Nehajte s to propagando, kot je bilo 2 leti o nekem "nevidnem" corona virusu, ki je pomoril 0,000001% populacije in smo zato morali vsi biti zaprti. Nobenim novicam ni… ...prikaži več za verjeti, ker gre za propagando in italijani bi rekli - vaffanculo.
Resnica je povsem drugačna in to vam zahodni mediji ne bodo povedali. Ukrajina je na robu zloma in Rusija bo zmagala. Ta članek je čista zahodna proti-ruska propaganda... SLAVA RUSIJI
Srbi vsaj niso hlapci, kot smo mi. Ponosen sem, da sem Slovan in sem del ruskega naroda, ki v svetu nekaj pomeni. Srbi in Rusi imajo ponos, mi pa smo bili že od nekdaj znani, da smo zahodni hlapci.
Raje sem ”hlapec zahoda” zaradi katerega imam zagotovljeno mirno starost kot pa glub Srbo-Rus, ki kolje svoje (Slovane) samo,ker se je spet enemu umobolniku dignilo!
Vidim da so naši vrli Rusoljubčki utihnili odkar smo razčistili, da je prvi ruski general že likvidiran. Drugi pridejo na vrsto po kratkem predahu. Se slišimo!
Ni enak Hitlerju, ampak je hujši od Stalina. Začel bo s poboji oficirskega kadra, nato s poboji protestnikov, ovinarjev. Skratka hudič v eni osrbi. Ampak čaka ga enaka usoda kot je Čaušeška. Ko bo vojska začela strelat po lastnem narodu,… ...prikaži več, ki se bo uprl bo to konec tirana. Kmalu bo to, ves svoden svet to komaj čaka.
Ja ja.. in potem svizec zavije čokolado in mi vse verjamemo. Nehajte s to propagando, kot je bilo 2 leti o nekem "nevidnem" corona virusu, ki je pomoril 0,000001% populacije in smo zato morali vsi biti zaprti. Nobenim novicam ni… ...prikaži več za verjeti, ker gre za propagando in italijani bi rekli - vaffanculo.
očitno si zelo slabo informiran.Roman Gavrilov je mrtev.včeraj 18.marca so ga po nalogu Putina ujeli in ubili pripadniki FSB-ja
Kaj tam na drugi strani ploščate zemlje niste imeli virusa ?
Rusija ve kaj morajo storiti in vedo kako....isto kot so vedele ZDA , ko so pobrali šila in kopita iz pastirske države ...na vrat na nos
Kaj ima ZDA veze s tem clankom?
Je alfa in omega vsega sranja , ki se zgodi na tem svetu....
sveta preproščina, ZDA so krive, da daje Putin ubijat svoje generale, A JE TO logika...
Resnica je povsem drugačna in to vam zahodni mediji ne bodo povedali. Ukrajina je na robu zloma in Rusija bo zmagala. Ta članek je čista zahodna proti-ruska propaganda... SLAVA RUSIJI
Pol pa se Srbijance nagnat v Malo Srbijo!
Srbi vsaj niso hlapci, kot smo mi. Ponosen sem, da sem Slovan in sem del ruskega naroda, ki v svetu nekaj pomeni. Srbi in Rusi imajo ponos, mi pa smo bili že od nekdaj znani, da smo zahodni hlapci.
Raje sem ”hlapec zahoda” zaradi katerega imam zagotovljeno mirno starost kot pa glub Srbo-Rus, ki kolje svoje (Slovane) samo,ker se je spet enemu umobolniku dignilo!
Umobolnik je žal še vedno na prostosti in vodi našo državo ,ki naj bi bila demokratična . Glede tvoje starosti pa pokliči šlogarco .
Ta, ki ga omenjaš je vsaj nekaj konkretnega ŽE (!) naredil za jug Slovenije. In kaj je tvoj Glumac in za koga?
Marko 35...če še ne veš so včeraj 18.marca FSB-ejevci ujeli in ubili generala Romana Gavrilova.Torej se krepko motiš
Tako je!
Za zdaj so to špekulacije s smrtjo general polkovnika....naj bi vohunil in izdajal zaupne podatke....
Kaj če bi šel ti dat podporo putlerju na ta način, da greš kar tja v prve bojne vrste !
Vidim da so naši vrli Rusoljubčki utihnili odkar smo razčistili, da je prvi ruski general že likvidiran. Drugi pridejo na vrsto po kratkem predahu. Se slišimo!
Putin odstavlja generale! Vse bližje smo uporu vojaškega vrha!
Tega generala Romana Gavrilova so včeraj FSB.jevci ubili.Preverjena novica
Bi bil že čas, da vojaški vrh odstrani tega psihopata in morilca Putina! Sicer jih bo on pobil.
Ni enak Hitlerju, ampak je hujši od Stalina. Začel bo s poboji oficirskega kadra, nato s poboji protestnikov, ovinarjev. Skratka hudič v eni osrbi. Ampak čaka ga enaka usoda kot je Čaušeška. Ko bo vojska začela strelat po lastnem narodu,… ...prikaži več, ki se bo uprl bo to konec tirana. Kmalu bo to, ves svoden svet to komaj čaka.
Ajej, njegov učitelj Adolf je vseeno zdržal vsaj 4 leta, predno je šel v takšne prijeme, Vladolf pa že po treh tednih...
Enako kot Hitler, vsi so proti njemu!
Kdo so to vsi ?
Ne veš? Nobenemu generalu ni več zaupal in hotel je vse sam voditi, pa ni bil noben strateg. Ko ga je Romel poskušal ubiti, pa sploh!
A te buba, če čuješ resnico? Daj naredi en miting srbske resnice. Ti bo lažje…
Ja res je začel je po čistkah oponašati Hitlerja,to je njegov konec!