Mene pa tukaj zanima po katerem tečaju ste menjali iz rublja v EUR? Vse ostalo pa bi se moralo vsaj v določeni meri uveljaviti povsod, ker to kar se danes dogaja in kako daleč je z lažmi in širjenjem dezinformacij… ...prikaži več šlo, je pa že malo preveč.
Nek zelo dober Hrvaški analitik, je pred tremi dnevi povedal, da naj bi Ukrajinci v roku sedmih ali največ desetih dneh dobili rakete kratkega in srednjega dosega, kar sem napovedal tudi sam. To pa bi pripomoglo k vsaj po orožju… ...prikaži več enakovrednemu položaju na bojišču. Tako vsaj mislim.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Janša tud že pripravlja, UKOM vzpostavil "vrednotenje člankov" :(
Iz ust si mi vzel 😀
Mene pa tukaj zanima po katerem tečaju ste menjali iz rublja v EUR? Vse ostalo pa bi se moralo vsaj v določeni meri uveljaviti povsod, ker to kar se danes dogaja in kako daleč je z lažmi in širjenjem dezinformacij… ...prikaži več šlo, je pa že malo preveč.
Naš diktator je vse bolj podoben ruskemu ,ki je praznino v glavi nadomestil z botaxom.Slike ne lažejo .
Naslednji zakon bo zakon o prepovedi govorjenja ! Čisto v smislu Putlerja !
Nek zelo dober Hrvaški analitik, je pred tremi dnevi povedal, da naj bi Ukrajinci v roku sedmih ali največ desetih dneh dobili rakete kratkega in srednjega dosega, kar sem napovedal tudi sam. To pa bi pripomoglo k vsaj po orožju… ...prikaži več enakovrednemu položaju na bojišču. Tako vsaj mislim.
Samo še več žrtev in še več agonije za UK
pazite se, kaj pišete čez ruse, vse si bodo arhiviral
Pride tudi k nam!
ja, osebno bo vse za ušeca, če bodo kaj lagal, zato , ne se hecat
Prvo morajo zmagat v 3. SV, kjer ni zmagovalca.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Še en dokaz, da so vi proti njemu!
vsi