ico8, opa bato..ha...ha..ha.. S takim komentarjem samo priznavaš, da spadaš med tiste številne polpismene kretene na spletu, ki verjamejo mainstream medijem. :)
Jaz ti kazjot, da je zajebjot kulasnikov, ki jo je napravjot!!! Kje si pa videla, da drzi sito vodo!? Slovenska- S- z veliko slamnata streha ze, ruska zarostana plehnoba pa ne!
Britencem verjamem toliko, kot verjamem v božička. :)
Syn👍jaz trdim enako !
Sama sta si kriva, da vama ni Bozicek obogatil cerebrum na nivo vsaj pomozne sole.
ico8, opa bato..ha...ha..ha.. S takim komentarjem samo priznavaš, da spadaš med tiste številne polpismene kretene na spletu, ki verjamejo mainstream medijem. :)
Iskreno bi moral leteti tudi Šojgu, veliko slabih akcij je bilo in najvišji po činu je odgovoren za to. Nekdo mora odgovarjati za ladjo Moskva.
Jaz ti kazjot, da je zajebjot kulasnikov, ki jo je napravjot!!! Kje si pa videla, da drzi sito vodo!? Slovenska- S- z veliko slamnata streha ze, ruska zarostana plehnoba pa ne!
Pride tudi kazen od Rusov za Putina, ker jim je zjebal življenje za par desetletij.
A bejš no, naš twitko dela škodo že tri desetletja in še vedno to počne . Bizarna situacija.
Endic, kako ide kod vas ona, da losem bukovem i dlaka smeta, ali tako nekako, jelda bre brale zemljo i sve ostalo sto ti ti je cale reko...