Te provokacije so labodji spev ZDA in njenega "širjenja demokracije"...Najbolj zapufana država ne svetu izgublja tudi vojaški primat, zato lahko le še bevskajo okrog ruskega medota...
Mogoce so se putke spomnile bezanja iz Afganistana... Americani so ga srali cel teden ali se vec, babuske so ga zbrisale v enem dnevu in eni noci, 10x vecja armada kot yenkijeva!!!
Ne razumem, kdo lahko navija za enega ali drugega. Če bi šlo zares, Rusi lahko pobijejo vse Američane 11x, Američani pa Ruse 17x. Kdo bi zmagal? Bedak!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Mislim, da se Ukrajina zaveda da so samo figure na šahovnici. Na njihovem ozemlju se bo kazala moč nasprotujočih se sil. Kaj bi naredil TITO ? Neuvrščenih ni več torej bi razglasil nevtralnost in molzel leve in desne. In vsi… ...prikaži več bi bili zadovoljni in iskali razloge za vojno na novih območjih.
Rusi so na svojem ozemlju,Ameri pa provocirajo,ker rabijo sovražnika,kaj bi bilo če bi se Rusi postavili na njihove meje?!
Te provokacije so labodji spev ZDA in njenega "širjenja demokracije"...Najbolj zapufana država ne svetu izgublja tudi vojaški primat, zato lahko le še bevskajo okrog ruskega medota...
In ko bo Rusija napadla,kaj boš pa pol rekel,se boš posul s pepelom?
Vsekakor...
Mogoce so se putke spomnile bezanja iz Afganistana... Americani so ga srali cel teden ali se vec, babuske so ga zbrisale v enem dnevu in eni noci, 10x vecja armada kot yenkijeva!!!
Ne razumem, kdo lahko navija za enega ali drugega. Če bi šlo zares, Rusi lahko pobijejo vse Američane 11x, Američani pa Ruse 17x. Kdo bi zmagal? Bedak!
V tole vojno ne verjamem, ker zmagovalca pač ne more biti. A je kdo vprašal Kovačića kaj bo.
Vojaška olimpijada, se točno vidi kak sistem poganja naprej. Na žalost strah. Pomislite raje na sonce, vse ostalo itak ni odvisno od nas
Kdo z zdravo pametjo še sploh lahko verjame tem manipulacijam ZDA. Čas je spet za padec imperija. Ljudje si želimo miru, ne pa bomb.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Mislim, da se Ukrajina zaveda da so samo figure na šahovnici. Na njihovem ozemlju se bo kazala moč nasprotujočih se sil. Kaj bi naredil TITO ? Neuvrščenih ni več torej bi razglasil nevtralnost in molzel leve in desne. In vsi… ...prikaži več bi bili zadovoljni in iskali razloge za vojno na novih območjih.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Janša bo še bolj razjezil Rusiji. Primite se z denarnice.