Sedaj pa hitro testirajte še jabolka in hruške, ni hudir, da tudi slovensko jabolko ali hruška ne bi bila prvo okuženo sadje v EU. Prepoznavnost, pa to...
hahaha dober komentar... :-)
@ kirka. čak mal, misliš: .. ni hudir.. NI DIHUR... :-) :-)
Najprej gimnazijka Irglova, sedaj domači dihur, vse pod rubriko okuženi. Kaj vse bodo še mediji objavili . 😌😕 to je prava hrana zanje.
kera novica...napihovalci
Bumbarji debilni, pa komarji so tudi okuženi s covid 19 in tudi 20
www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks
Sedaj bodo dvakrat premislili,preden bodo polizali ali poljubili hišnega ljubljenčka...
Mene vsak dan in še me bo
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Sedaj pa hitro testirajte še jabolka in hruške, ni hudir, da tudi slovensko jabolko ali hruška ne bi bila prvo okuženo sadje v EU. Prepoznavnost, pa to...
hahaha dober komentar... :-)
@ kirka. čak mal, misliš: .. ni hudir.. NI DIHUR... :-) :-)
Najprej gimnazijka Irglova, sedaj domači dihur, vse pod rubriko okuženi. Kaj vse bodo še mediji objavili . 😌😕 to je prava hrana zanje.
kera novica...napihovalci
Bumbarji debilni, pa komarji so tudi okuženi s covid 19 in tudi 20
www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks
Sedaj bodo dvakrat premislili,preden bodo polizali ali poljubili hišnega ljubljenčka...
Mene vsak dan in še me bo