Koliko vam plača Lendero, da jo nonstop vlačite po netu? Upam, da se ne prodajate za burek? Pa, če se še tako zelo trudite, verjemite, Lendero ne zanima nikogar.
Kaj se v Slo res nič bolj pametnega ne dogaja kot post ločitvene novice Lendero- Hercog? Tipček si je pač našel drugo. Samo poglejte ga kako cveti. Dobro izgleda pa kot še nikoli. Saška si pač pomaga s photoshopom in… ...prikaži več to kar malo preveč.
Kaj, pa je takega, če Saša zamenja serviserja za podvozje. Njen ex Miha to počne drugje na črno že, dolgo časa. Jaz jima privoščim vsak je, svoje sreče kovač le, da ne pere tega v javnosti. Ne govori svetu, da… ...prikaži več si nesrečen ker svet je, neobčutljiv in ne govori, da si srečen,
ker svet je, nevoščljiv. !!!!
Koliko vam plača Lendero, da jo nonstop vlačite po netu? Upam, da se ne prodajate za burek? Pa, če se še tako zelo trudite, verjemite, Lendero ne zanima nikogar.
Kaj se v Slo res nič bolj pametnega ne dogaja kot post ločitvene novice Lendero- Hercog? Tipček si je pač našel drugo. Samo poglejte ga kako cveti. Dobro izgleda pa kot še nikoli. Saška si pač pomaga s photoshopom in… ...prikaži več to kar malo preveč.
Jst se javim, da jo potolažim
wax jaz isto 👀 evo je, že vrsta na čakanju..
Koliko let bomo še brali te trače?. Ali novinarji ne najdejo več pravih vsebin?
Kokoš da jo je treba iskat z lučjo
Kot najstnišks pubertetna kriza.. v teh zrelih letih bi rekel nedozoreli živlnenju... v jok za vsak prdec....
jooj kok se rine,,boga( ,,mislm,u medije hehe
Šašava javi se za tolažbo, naslov v uredništvu, sam pol ne okol govort.
Povsod sami žvižgači, ko je Saška na tapeti. Mnogi se je ne bi branili !
Jaz se je ne bi dotaknil niti s palico, ji pa lahko zrihtam pomoč pri premagovanju pomankanja.
Kaj, pa je takega, če Saša zamenja serviserja za podvozje. Njen ex Miha to počne drugje na črno že, dolgo časa. Jaz jima privoščim vsak je, svoje sreče kovač le, da ne pere tega v javnosti. Ne govori svetu, da… ...prikaži več si nesrečen ker svet je, neobčutljiv in ne govori, da si srečen, ker svet je, nevoščljiv. !!!!
daj saška raje spesni kako balado ,bo boljše daj
ja lepo je povedala negrem na kolena. ma jih je dost, ki gredo rade volje, pa za to ni treba ravno bančnega računa spraznit.