tu bi bilo potrebno bolj povečati možgansko prostornino, ker je očitno precej skrčena
Vse kar je bistveno na njej je umetno in ponarejeno.
tu bi bilo potrebno bolj povečati možgansko prostornino, ker je očitno precej skrčena.MAJKE MI
zakva mi deluje kot romkinja???
Ni problem v njej ampak v novinarjih, ki pišejo o njej in o vseh teh nemogočih kurah, ki ne vedo kaj bi naredile iz sebe.
Prav vid se ji,da rada pospravlja in kuha. ;-)
samo duvaj mala i ne stani, to je glavno zdej. za naprej pa bomo vidl :)
Mejduš, še ene ornk starlete nimamo v Sloveniji.Tole ni nič, bo treba počakat na kaj bojšega.
A to so starlete? Butaste kokoši z umetnimi joškami? Nisem vedel.
"slovenske" in "starlete"
Ceneje bi blo če bi šla v Mercator k mesarju pa vzel ene svinjske možgane, potem pa na kliniko v Polje vprašat če ji jih lahko "vgradijo".
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
tu bi bilo potrebno bolj povečati možgansko prostornino, ker je očitno precej skrčena
Vse kar je bistveno na njej je umetno in ponarejeno.
tu bi bilo potrebno bolj povečati možgansko prostornino, ker je očitno precej skrčena.MAJKE MI
zakva mi deluje kot romkinja???
Ni problem v njej ampak v novinarjih, ki pišejo o njej in o vseh teh nemogočih kurah, ki ne vedo kaj bi naredile iz sebe.
Prav vid se ji,da rada pospravlja in kuha. ;-)
samo duvaj mala i ne stani, to je glavno zdej. za naprej pa bomo vidl :)
Mejduš, še ene ornk starlete nimamo v Sloveniji.Tole ni nič, bo treba počakat na kaj bojšega.
A to so starlete? Butaste kokoši z umetnimi joškami? Nisem vedel.
"slovenske" in "starlete"
Ceneje bi blo če bi šla v Mercator k mesarju pa vzel ene svinjske možgane, potem pa na kliniko v Polje vprašat če ji jih lahko "vgradijo".