Slovenija
22 ogledov

Protimigrantsko sporočilo na derbiju

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 12:27 22.november 2015.

    islam nima v evropi kaj iskati. saj je islam prisoten od turčije dol levo in desno, pa poglejtekako živijo. pač islam je nasproten pojem od svobode in demokracije

  • patrijarh 14:26 22.november 2015.

    Lektor,ugasn se.

  • patrijarh 14:26 22.november 2015.

    Tipičn močvirnik.

  • novispenjac 14:53 22.november 2015.

    Po nepotrebnem se delaš neumen. Pri fuzbalerjih gre za ljudi, ki so prišli v Slovenijo spoštujoč predpise. Ilegalci (ki jih žurnal napačno imenuje "begunci", da bi vzbudil simpatije pri lokalnem prebivalstvu) pa pridejo že mejo s kršitvijo predpisov. Ironija je, ...prikaži več da so naši predniki branili svoje ozemlje, takšni kot ti pa se muslimanski invaziji priklonijo in nastavijo zadnjo plat.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:32 22.november 2015.

    Pravilno,da so razprostrli te napise,saj drugače narod tega ne more povedat,ker vsi novinarji v Sloveniji zagovarjajo naval teh "intelektualcev",in posledično onemogočajo vsak komentar,ki govori slabo o migrantih in navalu na EU.

  • nizakej 17:04 22.november 2015.

    Pa jebote, kje živiš, da te ne ukradejo?! Arabščina tudi mene ne moti, šeriatsko pravo pa prepoveduje tudi fuzbal, snežake....kapiš majstore, si dojel v čemu je point?

  • Zvonko Bohar 17:33 22.november 2015.

    jure ti si eno budalo

  • stanekos 19:04 22.november 2015.

    Ti si barbar, butl polpismen

  • 108 19:24 22.november 2015.

    ne polpismen... Jaz sem še vedno učenje slovenščine, ti si levicar idiota

  • JT_Thomas 19:41 22.november 2015.

    Če je kdo OSTUDEN. Si ti! Ki zavijaš v ostudnem sovražnem jeziku in to celo do sodržavljanov. Fej. Pljuvam jaz na takšne!

  • stanekos 19:42 22.november 2015.

    Če uporabljaš googlov prevajalnik, še ne pomeni, da se učiš slovenščine.

  • 108 19:54 22.november 2015.

    vem...

  • nizakej 13:07 22.november 2015.

    Jure Bajič, ja, ampak vse te igralce, ki ste jih našteli, so se asimilirali v naše okolje, sprejeli naše zakone...Podpiram včerajšnje parole, še premalo jih je bilo.

  • 108 17:19 22.november 2015.

    Zahod Evropo so izdajalci. Želijo, da konča v schengensko območje v tem trenutku! Ko so idioti povabili barbari v Evropo. In tako, zapustijo štátov v samoti, v njihovem mnenju ki niso pomembna. Ti bo zaprl svoje meje, in kaj je ...prikaži več naslednji? Kaj je naslednji s priseljenci? Torej, jaz in moji prijatelji so pripravljeni za pridružijo na Slovensko vojsko. Mnogi od nas so se borili v Afganistanu in Iraku, tako da imamo izkušnjo. Mimogrede http://www.slovenskavojska.si/en/public-affairs/news/news-single/nov/compact-eagle-flies-to-poland/LEp pozdrav iz Poljska

  • stanekos 19:12 22.november 2015.

    Sej človek ne ve, a bi se smejal ali jokal... Vsak dan na tisoče ekonomskih s severovzhoda okupira prestolnico in druge razvite kraje v SLO. Da ne rečem, koliko jih že živi in odžira kruh staroselcem. Poleg tega vsi zavijajo ...prikaži več v tisti odtudni štajerščini in se delajo frajere. Pa niso. Brez teh žogobrcarjev bi bili zaostali še bolj kot so. Primitivci Viole so ogledalo tega barbarskega naroda z vzhoda, ki zdaj dela pogrom nad begunci. Zato ni nič čudenega, če navijači Olimpije že desetletja vzklikajo: "štajerske p....de!"

  • markus 12:20 22.november 2015.

    Jure Bajič(ć), če se že sklicujete na igralce Tavaresa, Kahbo, Giglija in Mendy-ja, ti lahko povem, da to niso migranti in se najprej poduči, kaj in kdo so sploh migranti. Migranti nezakonito vstopijo na določeno ozemlje, ponavadi seveda brez dokumentov. ...prikaži več Mariborski igralci tega niso storili. V Slovenijo so prišli igrat nogomet in z vsemi dokumenti, torej legalno. In ti "ta pametni" kot ta Bajič, želijo soditi o tem. Skrijte se taki in si migrante domov peljite in jih hranite, če ste tako željni islama.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:10 22.november 2015.

    Asimiliral? Ne zavajaj:http://www.slovenskenovice.si/sport/nogomet/govori-srbsko-da-te-bo-razumel-nogometni-svet "Menite, da bomo kdaj slišali trenerja nogometašev Maribora Krunoslava Jurčića govoriti slovensko? Težko, razen če bo denimo ostal na klopi vijoličnih še tri ali štiri leta. Pa ne mislimo za jezik vleči zgolj hrvaškega strokovnjaka, ...prikaži več ki je konec avgusta prevzel vodenje slovenskega prvaka. Gre namreč za stalnico na naši ne samo nogometni sceni. Namreč to, da se trenerji iz tujine preprosto ne naučijo niti osnovnih besed in stavkov v slovenskem jeziku. Saj, imate prav, zakaj bi se naučili, če jim ni treba. In zgodba bi bila s tem končana.Ena izmed legend ljubljanske Olimpije Miloš Šoškić že desetletja živi v Sloveniji, a je vselej, kot igralec in kot trener, govoril srbohrvaško."

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:13 22.november 2015.

    Pravzaprav izraz migrant ne opredeljuje zakonitosti. Če že uporabljaš besedo migrant se o njej vsaj prej kot pravi Slovenec poduči. Ne pa da niti za to besedo ne veš kaj pomeni, obenem te je pa strah tujcev. Pa niti sam ...prikaži večm ne znaš slovenščini znane besede uporabljat. Ironija.

  • mib 17:31 22.november 2015.

    Točno to!!! Upam da imajo novinarji in medijske hiše vsaj slabo vest in slab spanec, ker so milo rečeno soodgovorni za dogajanja v Franciji in po svetu!!! Če ne bi tako nesramno sortirali informacij v prid migrantom bi ljudje več ...prikaži več vedeli o teh, pa ne bom rekel kaj...., in bi se tudi bolj pripravili na stvari, ki se dogajajo in za katere smo vsi mi "nestrpni" in še kaj, vedeli da se posledično bojo zgodile. No ljudje, ki nasedajo tem pisunam pa žal na koncu najslabše odnesejo. Sramota za novinarski ceh!!!

  • stanekos 19:45 22.november 2015.

    Vem, da s 4 razredi OŠ težko razumeš, kaj je sarkazem, a zadel sem point: tisti, ki ste najbolj nestrpni, sami počnete vse to, kar očitate drugim. Sovražni jezik, my ass. Retorika runkelnov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.