Pričakujem ustreznejšo politiko nove vlade do Rusije, vendar me izbira Fafajonove za zunanjo ministrico, v tem pogledu ne navdaja s prevelikim upanjem..Upam, da se motim..
Kaj pa je Janez the Niče mislil, da bodo Rusi po vsem kar je počel proti Rusiji pred našo ambasado v Moskvi vsako jutro njemu v čast slovensko himno igrali?
Na slovenskem zunanjem ministrstvu so v odzivu zapisali, da so nad odločitvijo Rusije negativno presenečeni.Telebajski velikega maga in gospodarja WC MUH iz Trstenjakove so presenečeni . Posledice bomo občutili še na mnoga leta .
Po tistem, ko sta julija 2015 pokosila travo okoli kapelice za Medvedjeva, Milan Kučan in Cerar, natolcuješ sedaj, da bi jo moral dobiti Pahor, zakaj že,
Naše riti so negativno presenečene?? Resno?? So pa res pribiti do amena. Upam, da Rusi prekinejo s Slovenijo vse diplomatske in poslovne stike, pa vidim kako dolgo bo naše gospodarstvo zdržalo. Dva tedna in eno sredo. Res imamo kretene na… ...prikaži veča odgovornih mestih, ni kaj.
Pismeni ljudje. Tja ti glede na prispevek žal ne sodiš. Kriv je najbrž zahodni svet, ki te tega ni naučil ali pa nizek IQ. Smiselno je, da se obračaš k Rusom. Mogoče te oni opismenijo.
A ne me jebat, da so presenečeni????
Pošiljajo orožje v Ukrajino izženejo ruske diplomate, sedaj so pa presenečeni. Slovenija sodeluje v vojni!
Da, in prav je tako! Smrt komunistom!
@naklon, kaj imamo mi s komunisti, razen vseh starih politikov, ki so samo suknjiče zamenjal? Čedalje bolj se kaže, da je Slovenija polna "azovcev"!
Pričakujem ustreznejšo politiko nove vlade do Rusije, vendar me izbira Fafajonove za zunanjo ministrico, v tem pogledu ne navdaja s prevelikim upanjem..Upam, da se motim..
Kaj pa je Janez the Niče mislil, da bodo Rusi po vsem kar je počel proti Rusiji pred našo ambasado v Moskvi vsako jutro njemu v čast slovensko himno igrali?
In ko bodo naši otroci pozimi v šolah in doma zmrzovali se bo oglasil VARUH naših otrok in obsojal Ruse ,ker nam ne dostavijo plina !
Verjetno so pričakovali donacijo plina. Janša domobranski, vedno na napačni strani zgodovine. Še Orban ga je odhebal.
Na slovenskem zunanjem ministrstvu so v odzivu zapisali, da so nad odločitvijo Rusije negativno presenečeni.Telebajski velikega maga in gospodarja WC MUH iz Trstenjakove so presenečeni . Posledice bomo občutili še na mnoga leta .
Sedaj bo dobil Pahor kapelico na Vršiču .
Po tistem, ko sta julija 2015 pokosila travo okoli kapelice za Medvedjeva, Milan Kučan in Cerar, natolcuješ sedaj, da bi jo moral dobiti Pahor, zakaj že,
Naše riti so negativno presenečene?? Resno?? So pa res pribiti do amena. Upam, da Rusi prekinejo s Slovenijo vse diplomatske in poslovne stike, pa vidim kako dolgo bo naše gospodarstvo zdržalo. Dva tedna in eno sredo. Res imamo kretene na… ...prikaži veča odgovornih mestih, ni kaj.
Jaz pa upam, da bo nova antifašistična oblast, premogla več zdrave pameti, da začnemo delat pozitivne razlike ala Madžarska.
Ne vem, kaj počno uredniki tele spletne strani. Tudi svoboda govora ima svoje omejitve.
Levaki pa v jok, ha ha! Smrt blesavim komunjaram!
Slovenija je samo uravnotežila število diplomatov. Kar je normalno. Senilni Putin pa zapenja s celim svetom.
Daj ti meni povej nekaj? EU, ZDA, GB, Canada, Australija- to je zate celi svet?
@zoo: cel normalni svet, ki mene zanima. Če si ti bolj balkansko južne sorte, mene ne briga.
Zakaj samo stiri!??? Zakaj ne spakajo vsi skupaj in odpeketajo nazaj v rdeci golobnjak, saj so bili ja vsi pri putki "nasi" srpi in kladivca!
@pepe, defenicija normalnega sveta, je??? Uuu, slovenci, a ne? :))))
Pismeni ljudje. Tja ti glede na prispevek žal ne sodiš. Kriv je najbrž zahodni svet, ki te tega ni naučil ali pa nizek IQ. Smiselno je, da se obračaš k Rusom. Mogoče te oni opismenijo.
@ pepe, ,vidiš, kako lepo si se opisal.
Južnjaki po mentaliteti mislite, da so za vse vaše težave, z nepismenostjo vred krivi drugi.
@pepe, zdaj ga pa že orng se*ješ s prepričanjem, da sem južnjak! Kar pa ne pomeni,da so oni manj vredni od vas zlovenceljev!!!
Pismen človek bi prebral "po mentaliteti" in bi to tudi razumel. Z nekom tako polpismenim pa se je žal težko zmeniti preko tipkovnice.
Še enkrat ponavljam, tipični zlovencelj. Ah, in oh, in sploh. Poln sebe!