Profil ni izginil, najdete ga samo z enim klikom na objavo v članku. Prosimo vas, da ne zavajate. Če bi prebrali članek, bi tudi vedeli, kako se je razpletlo. Sergeja Hadner, Žurnal24.si
Ko sem videl že sam prvi prispevek nisem razumel kako drago je lahko apno, da mora cela notranjost hiše izgledati tako kot je izgledala. Po tej zgodbi mi je vse jasno in ja.. dobrota je sirota, nekaterim pač ni pomoči,… ...prikaži več takšne in predvsem drugačne.
Ocenil bi, da živi v slabih razmerah, ker ima slab karakter.
Dobrota je sirota,spet se je izkazalo. Jamraš,ljudje ti pa nasedejo. Pustili bi jo zgniti v hiši.
Baba naj si sama kupi in sama polaga ploščice, če ji ne odgovarja nesebična pomoč.... in tudi vse ostalo.
pokvarjena ženska.....
In ta FB profil je zdaj zginil...babura je pokasirala darove...stranka jih je nagnala...in mirna bosna...
Profil ni izginil, najdete ga samo z enim klikom na objavo v članku. Prosimo vas, da ne zavajate. Če bi prebrali članek, bi tudi vedeli, kako se je razpletlo. Sergeja Hadner, Žurnal24.si
ja ga. Odgovorna...žal je profil na FB zbrisan...
In njen FB profil je čudežno zginil....frača ma puno masla na glavi...ona in njen šocl kradeta hunaitarni denar kot sraki...
Profil na fb je aktiven, ne nabijaj...
@cigla....nabijem jst tebe....
taka hiša je dobra samo za rušenje !
Ko sem videl že sam prvi prispevek nisem razumel kako drago je lahko apno, da mora cela notranjost hiše izgledati tako kot je izgledala. Po tej zgodbi mi je vse jasno in ja.. dobrota je sirota, nekaterim pač ni pomoči,… ...prikaži več takšne in predvsem drugačne.
Tale żenska misli samo na svojo rit .Ljudje ki pomagajo se morajo res počutiti kot idijoti.,