Avto
71010 ogledov

Prometni policisti ustavili voznika z vozilom 'iz pekla'

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dr3k 07:47 13.marec 2025.

Itak, tovornjak čez tehnični brez problemov, popolnoma brezhiben in varen za v promet. Mene pa tam na AMZS je8ejo ker je prva pomoč stara 6 let. Pa marš v tri pm.

• oneh 08:49 13.marec 2025.

Le kaj ima AMZS s prvo pomočjo v tvojem avtu? Če si mogoče mislil opravljanje tehničnega pregleda v poslovalnici AMZS je vprašanje isto- le kaj imajo na tehničnem s tvojo prvo pomočjo? Te pa (lahko) prijazno opozorijo, da ti je ...prikaži več veljavnost potekla in te lahko doleti kazen, ko/če te bodo ustavili policaji. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki-a še plešete?

• dr3k 09:09 13.marec 2025.

Imaš težave z bralnim razumevanjem a?

• rd2dmk2 10:09 13.marec 2025.

dejansko je tako če je dodatna oprema ni pravilna potem se tehnični ne opravi, ne da te opozorijo. hecno je da se na tehničničnih bazah da kupit, po lepi ceni. po drugi strani pa je govor o tem ali so ...prikaži več kompleti žarnic obvezni, pri avtih z led svetili. in še tole za vse ki ne znajo plesat, če pridete na tehnični pregled z prazno posodo za čiščenje vetrobranskega stekla se da zgodit da ne opravite pregleda. pa je simpl nalit mal vode v rezervoar , a ne ?

• bandit 10:52 13.marec 2025.

rd2dmk2, ko sem kupil avto sem dobil nadomestni komplet žarnic ki ni ustrezal vozilu. Potrebujem H11 žarnice in ne H4 kot so mi jih poturili v kompletu. Prve pomoči pa nisem odprl in je nova zapakirana, ampako po 5 letih ...prikaži več je za v garažo če si kaj naredim.

• Toma 13:46 13.marec 2025.

Stara prva pomoč je edino za lastnike dobra, za zakon pa odpadek. V 40-ih letih in 900.000 prevoženih km me niso nikoli kontrolirali zaradi obvezne dod. opreme. Niti v primeru, da sem prehiteval polžjo patruljo kar sem že večkrat naredil ;-)

NickMason 07:15 13.marec 2025.

Ima ludih posle rata😅

• Orto 09:06 13.marec 2025.

Potem pa se ljudje zgražajo, ko policija zapre kakšnega uslužbenca tehničnih pregledov, ko za 20 evrov potrdi tehnično izpravnost vozila, ki ga nikoli ni videl, saj je lastnik prišel do njega le s prometnim dovoljenjem. No to so pa posledice ...prikaži več ! Me zanima kako ustavi pred prehodom za pešce, ker zavore ima verjetno vrhunske kvalitete.

• rd2dmk2 10:16 13.marec 2025.

torej zdej je treba malo razčistit je ta voznik tudi lastnik vozila. kajti je velika razlika. če je voznik lastnik, mu vzet vse licence in naj dela kot pometač. če je pa voznik pa.. dragi moji se pa mal zamislite ...prikaži veče kaj vse ljudje so pripravljeni storit za ljubi kruhek. oziroma -morajo storit. glejte eden pelje odpadke na vodno zajetje pa je lokalni heroj, drugi nas mori s takimi vozili pa je heroj. ljudstvo - treba se bo odločit, koga bomo častili.

• bandit 10:49 13.marec 2025.

Zapreš eno firmo in imaš odprto že drugo. Tako je v SLO, delavci pa naj se znajdejo.

• Toma 13:42 13.marec 2025.

To pa je cigovoz v vsem svojem sijaju!

• Pepe007 07:16 13.marec 2025.

Včasih so takšen imenovali "Inovator".

• jebse 10:31 13.marec 2025.

Kamijon - Čipša NJONEN- avstrijska izdelava

• jakec1575 13:04 13.marec 2025.

to je za strelat zabit folk

• Gandolf 15:00 14.marec 2025.

Policisti niso vedeli da je avto namenjen snemanju filma" Ko to temo pjeva 2"!

• Idioti 00:02 14.marec 2025.

Kaj se čudite , vsi ciganski kamioni, za skupljanje na željezo in kombiji so v takšnem stanju !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.