Slovenija
22525 ogledov

Projekcije, kaj nam sledi na jesen. Lahko nas skrbi.

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lolekbolek 15:12 02.julij 2021.

Korone in sevov bo konec, ko bo narod rekel, da je dosti tega j*banja v glavo in FAŠIZMA.

• roscha 15:05 02.julij 2021.

Zajebavanje v glavo. Indijski soj je v Indiji po 2 mesecih obupal in številke so jim padle za 10x. Zdaj je pa ta enak soj kar naenkrat problem v Evropi, ki ima ene 90% več cepljenih (proti Indiji). Saj nismo ...prikaži več vsi prifuknjeni da verjamemo takim foram. p.s. "Vakcinisan"

• igorgeus 17:38 02.julij 2021.

vsi govorijo o naslednjem valu, mene bolj zanima kaj delajo, da do njega ne bi prislo. zdi se da enako kot lani. nic.

Mehičanka76 18:04 02.julij 2021.

To sem tudi jaz že spraševala, pa do danes nisem dobila odgovora.

• Modriportal 17:28 02.julij 2021.

Pa najbrž cepljenje daje tudi občutek lažne varnosti, mar ne? Zakaj je treba potem tudi cepljenim v karanteno, če bodo slučajno letovali v državi, ki bo med dopustovanjem postala rdeča, če temu ni tako? Nehajte že grozit, dovolj je bilo!

Mehičanka76 18:03 02.julij 2021.

Kaj Janezu še ni potegnilo, da mu ljudje na zaupamo še manj pa verjamemo in da z ustrahovanjem na dosežeš želenega efekta. Je mogoče delta različica prišla v času, ko so presežki cepiv po svetu tik pred tem, da jim poteče veljavnost?

jate 16:56 02.julij 2021.

ma daj nehajte že enkrat nakladat,bebci

• popokatopetl 14:08 02.julij 2021.

Nedavno je karantena pri nas obvezna tudi za cepljene, ki pridejo iz "temnordečih" območij. Mislim da bo to zmanjšalo interes za cepljenje s strani tistih, ki bi se cepili, da bi lahko mirno potovali. Velike večine zdravih mladih namreč ne ...prikaži več ogroža in nima posebnega smisla da se cepijo in da koga za to skrbi, čeprav bo na dolgi rok koroni težko kdo ušel. Skrbi me da nas bodo spet zapirali, ker bodo umirali necepljeni iz ogroženih skupin, čeprav je to zdaj njihova prosta izbira.

• roscha 19:02 02.julij 2021.

Drkanje v glavo. Cepiv je 600.000 odmerkov na zalogi, kdor se hoče cepit naj se, ostali naj se "spolno udejstvujejo". Njihova izbira. Odpret vse, pa da vidimo.. Aja navkljub padcem vidimo rast heeheee

Leon 20:10 02.julij 2021.

Prej ko se bomo uprli terorju pacienta ,prej bomo zdravi ...

drecos 21:40 02.julij 2021.

delta lazi laznivi kljukec pokljukar, lopovski laznivc, bogovi v belem ki kradejo

• rd2dmk2 17:10 02.julij 2021.

moje skromno mnenje je takole, nekateri so preboleli- že lani, nekater so cepljeni 2 januarja in ko bo prišel oktober ( pe ne v pesmi banda ultimat, čeravno, hehe ima kar nekaj skupnega ), bodo tisti zgoraj omenjeni že čisto ...prikaži večsto ob vse svoje adute in bodo kanonen futr za covid. in spet bo imel rešitelj izgovor za zaprtje. torej tisto moje skromno mnenje, ko se bo cela slovenija cepla na en dan, bo neki veljal. pa ne bomo vidli tega filma, ker, ker potem je konc. konc covida.

• janez864 20:48 02.julij 2021.

Komunajzar in falirani primitivni gradbenik bosta nekaj že našla za zapiranje.

• JZekspert 22:53 02.julij 2021.

Blablablabla... hudi smrtonosni virus (resnica: IFR=0,15%), zlati standard PCR (pri 40 ciklih navadna bedna prevara), različice, delta (resnica = LE! za 0,3% različna od ostalih, cov-1 in cov-2 sta 80% identična), ''strokovnjaki'', ''sledimo znanosti'' - resnica - to SO SAMI ...prikaži več GNUSNI PATETIČNI PLAČANCI=ZLOČINCI. Narod, ki temu naseda (vedno manj jih je...) je bodisi preveč prestrašen, zabit, ali pa dela za sendvič in pingo sok v raznih kleteh...

drecos 21:40 02.julij 2021.

vedezevalci nesposobni do amena

• Lorraine_Johnson 11:43 03.julij 2021.

Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

• antitrust 21:20 02.julij 2021.

Je to logično, če jih tako skrbi DELTA varianta, da preko poletja odprejo vse meje, ukinejo vse ukrepe?? Pizdeki.

• dani5 19:43 02.julij 2021.

Vedeževanje od alfe do omege.

jezeran 06:59 03.julij 2021.

Ja potem dajte pa do jeseni mir, da vsaj zdaj ne poslušam non stop o tem sranju

• si_rob 07:18 03.julij 2021.

Pa kaj prikazujete te grafe. Vsak lahko namala neko predpostavko in pol nariše sranje. In s tem se predstavljate kot strokovnjaki, novinarji pa objavljate!!!!??? STE ČISTO NAVADNO SRANJE!!!!!!!!

• Albatroz 06:13 03.julij 2021.

Kako lahko govorijo da bodo šole odprte kaj pa če bomo imeli rdečo stanje okužb, sedaj morajo tudi cepljeni ponovem v karanteno če prihajajo iz območja ki je rdečo po stanju okužb. Brez veze da se cepim če ni razlike

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.