Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Športnik na takem nivoju hitro zazna 'stranske učinke'. Upam, da bo med njimi vsaj za nekaj moštev onih, ki bodo sposobni slišati in upoštevati tudi sedaj v širši javnosti zamolčana(!) dejstva, o katerih npr. govori tudi dr. Malone, utemeljitelj mRNA… ...prikaži večA metode - pa še cela vrsta drugih, v medicini in v sorodnih vejah že uveljavljenih strokovnjakov.
Vlogo stroke je zavzela politika skupaj z odvisnimi mediji, levimi in desnimi, In s podporo peščice glasnih skruniteljev Hipokrata.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Še dobro, da je ostal v poslu. Bo čez kako leto še vsaj kdo sposoben brcati..
Torej bo po tvoji logiki lahko igral sam s sabo, če bo imel srečo pa mogoče ena na ena???
Športnik na takem nivoju hitro zazna 'stranske učinke'. Upam, da bo med njimi vsaj za nekaj moštev onih, ki bodo sposobni slišati in upoštevati tudi sedaj v širši javnosti zamolčana(!) dejstva, o katerih npr. govori tudi dr. Malone, utemeljitelj mRNA… ...prikaži večA metode - pa še cela vrsta drugih, v medicini in v sorodnih vejah že uveljavljenih strokovnjakov. Vlogo stroke je zavzela politika skupaj z odvisnimi mediji, levimi in desnimi, In s podporo peščice glasnih skruniteljev Hipokrata.