Potem sem še jaz znanstvenik. S 50% točnostjo napovedujem vreme: najprej, vreme bo; potem da bo vroče, zagotovo vsaj nekaj dni skupaj. Dajte no, na takih napovedih temeljijo napovedi globalnega segrevanja in tudi prihoda mini ledene dobe. Še najbolj drži… ...prikaži več Prešernova, da kdor nima o čem govoriti, govori o vremenu.
Jaz,ko grem v štacuno si dam robec na pol(v trikotnik).Pa si ga zavežem okoli glave.Tisto "špico" robca povlečem oziroma dam čez vrat,pride malo čez sapnik.In zapnem brezrokavnik,zadrgo do vrha.Pa,da vidiš kako dobro zgleda. Do oči je vse pokrito,vključno z vratom.… ...prikaži več
Tudi,če fajn pihnem,nič ne uide skoz robec... .Robec je zakon !
Potem sem še jaz znanstvenik. S 50% točnostjo napovedujem vreme: najprej, vreme bo; potem da bo vroče, zagotovo vsaj nekaj dni skupaj. Dajte no, na takih napovedih temeljijo napovedi globalnega segrevanja in tudi prihoda mini ledene dobe. Še najbolj drži… ...prikaži več Prešernova, da kdor nima o čem govoriti, govori o vremenu.
mogoče bo drzava financirala za nakup klime,,,,glede na to koliko se razdaja ,,bomo že vračali braz skrbi.
Pekel mamo že zdej,brez,da nam še sonce nabija v tintaro,mamo kup MASKOHVATOV,ki nam pripravljajo pekel oz.ga že predvajajo v živo!
Jaz,ko grem v štacuno si dam robec na pol(v trikotnik).Pa si ga zavežem okoli glave.Tisto "špico" robca povlečem oziroma dam čez vrat,pride malo čez sapnik.In zapnem brezrokavnik,zadrgo do vrha.Pa,da vidiš kako dobro zgleda. Do oči je vse pokrito,vključno z vratom.… ...prikaži več Tudi,če fajn pihnem,nič ne uide skoz robec... .Robec je zakon !
In kaj nam predlagate, da naredimo???
Vroče bo, na morje pa ne :( Prebivalci MOL bodo ujeti v toplotni otok v mestu. :(
Ja,po polarni zimi in temperaturami tja do 40 stopinj pod ničlo,nas zdaj čaka eno saharsko poletje-vsaj kar se dopustov in denarja tiče....