Ameriški zdravniki tako: 90% rakov in 15 vrst tumorjev je posledica preveč ogljikovih hidratov. Zmanjšajte porabo OH na minimum in povečajte porabo masti in mesa ali drugače, preberite knjigo Keto for cancer, M Kalamian.
V vsako družino ki udari ta bolezen je zelo hudo. Še
hujše je,ko so še otroci majhni. Tudi mi se borimo s to kruto boleznijo, pa imamo otroke na srečo pri kruhu.
Taka terapija te v resnici v celotii spremeni. Žal mi je za vsako slabo novico o njej. Zame je kraljica.
Friderik, zame tudi. Tisti, ki je pritisnil minus je eno scrkljano derište, ki se smili samo sam sebi.
Kate je pri/zadela usoda, princeso Diano pa so dali umoriti iz bizarnih razlogov. Toliko o tem kraljevem dvoru..
Kdaj bo pogreb?
Ameriški zdravniki tako: 90% rakov in 15 vrst tumorjev je posledica preveč ogljikovih hidratov. Zmanjšajte porabo OH na minimum in povečajte porabo masti in mesa ali drugače, preberite knjigo Keto for cancer, M Kalamian.
V vsako družino ki udari ta bolezen je zelo hudo. Še hujše je,ko so še otroci majhni. Tudi mi se borimo s to kruto boleznijo, pa imamo otroke na srečo pri kruhu.