Boschtjan, preberi naslov in tvojo veleumno trditev. Nekako ne gresta skupaj. Ampak kar se tega modrokrvnega perverzneža tiče, pa bi že bil čas, da ga doleti zaslužena kazen.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Koga pa briga ta incestna družina, Kdaj boste začeli opravljati svoje novinarsko delo in začeli raziskovati ozadje korona norije?
Koronanorija je samo nadaljevanje prašičjepiščančjekuga-norije , ki jim pred 10 leti ni uspela, !!! ! !!!
A to pomeni, da ni več obseden?
Ne, to pomeni da tega spolnega iztirjenca samo niso uspeli ozdraviti.
Boschtjan, preberi naslov in tvojo veleumno trditev. Nekako ne gresta skupaj. Ampak kar se tega modrokrvnega perverzneža tiče, pa bi že bil čas, da ga doleti zaslužena kazen.
Kaj bi ga tepu prasca!!!
Čak mal, če ma človk fukiš fetiš, kaj je to narobe... ? Vsak ga ima !!
Narobe je to,da ga ljudje v njegovi bližini nimajo in ne želijo pa jih sili v to. Naj si najde enega maserja orjaka in naj se pikajo v šupak!!
Dajte objavtiti kako Pomembnejšo novio, ne pa te pokvarjenske spolne iztirjence reklamirati !!! Hvala.
Svet mora izvedeti, kaj pomeni biti "modre krvi"!
Kaksno sreco imajo tisti lepi kraljicini cucki, da ni prej obiskal mocvirja in "nase" garazne pasjeljubce. Brez majice Che-ja mu baje sploh ni stal...
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎