No končno nekdo od slavnih, ki si upa reči bobu bob in en poskušati biti samo všečen vsem. Radikalizem pri anti-ljudeh, se kaže samo zaradi nemoči, ker spoznavajo da so v manjšini in da jim pač "normalnih" ljudi ne bo… ...prikaži večo uspelo prepričati s svojimi radikalnimi "resnicami" in jim zaradi tega ne preostane drugega kot konstatno žaljenje, laganje, izmišljevanje in na koncu še nasilje.
In ta radikalizem jih sam po sebi sesuva. Namreč članek sem rabil 2x prebrati, ker je zapis trditev anti-cepilcev tako butast. Potem tisi, ki so malo manj ovce hvala bogu spregledajo.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Normalno da bo zdravnik promoviral cepljenje. Kdo drug pa, če ne zdravnik?
No končno nekdo od slavnih, ki si upa reči bobu bob in en poskušati biti samo všečen vsem. Radikalizem pri anti-ljudeh, se kaže samo zaradi nemoči, ker spoznavajo da so v manjšini in da jim pač "normalnih" ljudi ne bo… ...prikaži večo uspelo prepričati s svojimi radikalnimi "resnicami" in jim zaradi tega ne preostane drugega kot konstatno žaljenje, laganje, izmišljevanje in na koncu še nasilje.
In ta radikalizem jih sam po sebi sesuva. Namreč članek sem rabil 2x prebrati, ker je zapis trditev anti-cepilcev tako butast. Potem tisi, ki so malo manj ovce hvala bogu spregledajo.
Saj se mu ne bo potrebno sekirati za par maloumnih anticepilcev, ki ne živijo v realnosti, temveč v svetu zblojencev!
Seveda, revež zahojen. 🤦🏻♂️ To velja za vas ovce,..beeee. 🐑🐑🐑
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
LAŽNIVEC!