Svet
15 ogledov

Prijeli Sirca, ki je načrtoval napad

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 08:51 10.oktober 2016.

    tudi ta "cvetka" je verjetno potovala prek naše države !zanimivo je, da v zadnjem času o teh prebežnikih brez papirjev v naših medijih ni zaslediti nobenih novic !kot da jih ni več. kot da problema z njimi ni ...prikaži veči več.pa so še kako tukaj in zdaj !!!!!!!!!!!!nobenih informacij o številu že vrnjenih "cvetk" s strani eu nazaj v našo državo, nobene številke o zavrnjenih v postopkih vračanj zajetih na meji s strani hrvatov, nobenih informacij o številu že nastanjenih, ničesar..........novi centri pa se kar "sami" odpirajo..........:http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/nov-migrantski-center-v-crnomlju-ze-postavljajo-zabojnike-za-migrante/vse se prikriva !!!!!!!!!!!!!!delajo za našim hrbtom !!!!!!!!!!!!!!!!!IZDANI SMO S STRANI IZDAJALSKE, LOPOVSKE, PRODANE VLADE !!!!!!!!!!!!!"hvaležnost" teh novonastanjenih hord nas še čaka.

  • allstarr111 12:43 10.oktober 2016.

    On je tja prišel pobijat ne da se asimilira, ta ISIS je v bistvu ena zmeda organizacija, le cilj je isti vsem, na osnovi VERE oprati mozak čimveč folku ter jih pripravt do tega da začnejo, ko bodo enkrat začeli ...prikaži več bo to domino efekt, GLAVNIM v ISIS pa je cilj samo kako postat št. ENA na nekem območju in terorizirat folk ter ropat in živet kot da si že videl vseh 72 devic, in večina teh ideologistov prihaja iz razvitih dežel EU in je večinoma drugi rod arabskih priseljencev, ter po pravilu ničvredneži ali kriminalci ter narkomani.

  • Avatar Leon
    Leon 09:29 10.oktober 2016.

    Terorizem je velik biznis za vojne dobičkarje in politične jastrebe ! Spomnimo se Slovenije leta 1990-1995.

  • Plavi-mil 10:24 10.oktober 2016.

    To je ta multukulti, še mulc star 21 let se ne prilagodi, pa se bodo tastari. Komaj leto dni, je bil v Nemčijo, pa je že hotel pobijati, kaj je Nemcem in vsej Evropi naredila Angela?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.