Razumem za booking.com, ampak za airbnb pa toliko butaste papirologije, zato da parkrat na leto lahko oddam stanovanje, medtem ko tisti jebivetar v pisarni na fursu dobi 2000evrov mesečno da je*e drug folk v glavo. Res me znaima kakšni bojo… ...prikaži več to "strogi nadzori"
Strinjati se morajo čisto vsi v bloku.........in kdo to nadzira ? SZ-1 ? NIHČE ! Ob prijavah inšpekciji zaradi ne prijave stanovalcev kjer se plačuje voda in skupna elektrika po osebah se ti bodisi ne odzivajo ali te pošiljajo v… ...prikaži večv začaranem krogu ,dokler ne prideš nazaj na njihov naslov .
V MB v spalnem naselju NIHČE ne pozna prave številke stanujočih ,da ne govorim o stanovanjih kjer opravljajo razne masaže in spolne usluge kar je bilo zapisano pred letom na ulici Proletarskih brigad .
Razumem za booking.com, ampak za airbnb pa toliko butaste papirologije, zato da parkrat na leto lahko oddam stanovanje, medtem ko tisti jebivetar v pisarni na fursu dobi 2000evrov mesečno da je*e drug folk v glavo. Res me znaima kakšni bojo… ...prikaži več to "strogi nadzori"
Pusti se presenetit ,državna birokracija ima hudo domišljijo !
Strinjati se morajo čisto vsi v bloku.........in kdo to nadzira ? SZ-1 ? NIHČE ! Ob prijavah inšpekciji zaradi ne prijave stanovalcev kjer se plačuje voda in skupna elektrika po osebah se ti bodisi ne odzivajo ali te pošiljajo v… ...prikaži večv začaranem krogu ,dokler ne prideš nazaj na njihov naslov . V MB v spalnem naselju NIHČE ne pozna prave številke stanujočih ,da ne govorim o stanovanjih kjer opravljajo razne masaže in spolne usluge kar je bilo zapisano pred letom na ulici Proletarskih brigad .
S tem omejujejo turizem. Od tega pa imajo korist tudi marketi, gostilne, bifeji, bencinarji,...
jas ze izdajam stanovanje 10 let na crno pa zakaj bi drzavi placeval davek vsaj mi drzava neplacuje moje stroske katere jih imam