Prihodnost si ne krojimo sami ampak jo očitno in samo krojijo BARABE , ki sedijo na vodilnih položajih v BANKAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lep rek , ki mi ob tem prihaja na misel . HAPSI, IL ĆEMO MI HAPSITI VAS !!Mislim… ...prikaži večm da prevod ni potreben !
Mogoče nam bo krivonogiplešec pomagal narediti red . A ne blo bolš da si tih. Boljše je , da te smatrajo samo bedakom , kot pa da z govorjenjem to tudi potrdiš .
..jooojooojoj bednica..pa kje se je vzela ta blesava in goljufiva baba..ki goljufa narod že od Brda naprej..ste sploh raziskali njeno delovanje na Brdu in v času ko je (za)furala javne finance??
prihodnost nam bodo krojili isti obrazi od leta 91....to je res stara novica!! Samo šalo na stran...tega mi nočemo! mi hočemo vse novo..tudi čistilke v parlamentu,nove policaje,nove sodnike...pa čez 30 let bo mogoče bolje!! Tako pa smo verjetno gotofi..vsi sužnji… ...prikaži veči naše suženjske države!!
"Prihodnost bomo krojili sami"---------------------Ta vlak je že odpeljal !!!KURA je KURA pa na katero koli dvorišče jo postaviš!!
Prihodnost si ne krojimo sami ampak jo očitno in samo krojijo BARABE , ki sedijo na vodilnih položajih v BANKAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lep rek , ki mi ob tem prihaja na misel . HAPSI, IL ĆEMO MI HAPSITI VAS !!Mislim… ...prikaži večm da prevod ni potreben !
en skorumpiran sodnik in zdravnik sta PREMALO!!! je pa začetek. dajte v javnost KREDITNE MAPE
Mogoče nam bo krivonogiplešec pomagal narediti red . A ne blo bolš da si tih. Boljše je , da te smatrajo samo bedakom , kot pa da z govorjenjem to tudi potrdiš .
KURA TI JE MAMA, KATERA TE JE SKOTILA
Ali si želiš na oblasti tistega bolnika JJ. NIKOLI.
Tudi jaz imam eno kreditno mapo, ali želiš, da ti jo razkrijem (mogoče mi boš pomagal in plačal kakšen obrok)?
Krojili sami?? Uaaaauuuuuuu a tako kot do sedaj v banana demokratični "državi" ?
vedno ti dopovedujem, da si pravi "skot"
Ona še zmeraj misli, da se da kar vse krojiti, šivat in krpati.
kje so novice o pohlepu Rigelnika in Avtocommerca
kar zjokala se bom, tako lepo si napisal, zdaj pa po tablete
..jooojooojoj bednica..pa kje se je vzela ta blesava in goljufiva baba..ki goljufa narod že od Brda naprej..ste sploh raziskali njeno delovanje na Brdu in v času ko je (za)furala javne finance??
Da, a iskreno upam, da brez nje in njene vlade!
TO ALENKIVA TI SI NAŠ UP IN NADA, TI SI NAJBOLJ SEKSI PREMIERK, ....PUJ...PUJ... SAMO NE TISTEGA GRDEGA,ZOPRNEGA, OGABNEGA PLEŠCA, NIKOLI VEČ.
Za svobodo in boljšo prihodnost so najbolj nevarni zadovoljenii sužnji.PS: Ja , ko bodo bremena pravično sorazmerno porazdeljena.LPTupamaros
Ta britofškova še križanke ne zna rešiti, bo pa državo.?Hahahaahahaha...
prihodnost nam bodo krojili isti obrazi od leta 91....to je res stara novica!! Samo šalo na stran...tega mi nočemo! mi hočemo vse novo..tudi čistilke v parlamentu,nove policaje,nove sodnike...pa čez 30 let bo mogoče bolje!! Tako pa smo verjetno gotofi..vsi sužnji… ...prikaži veči naše suženjske države!!