Zdaj je konec . Ko si cigani vzamejo vse pravice , vključno s streljanjem na policiste in napadanje s koli je znak da je cigan vzel pravico v svoje roke. Vsa država bi morala bit na nogah. Pa še nič ne zgodi.
Voda pomeni življenje. Žal smo pustili, da sta država in EU v več shemah pomagata uničiti naše gozdove, ki zadržujejo vodo. Sedaj prehajamo v novo fazo, ko bodo še do konca uničili infrastrukturo z "obnovo". Potem bodo pa le še… ...prikaži več po kapljicah prodajali vodo ...
Krog, ki so ga napovedovali že ostareli flosarji, bo kmalu sklenjen. Hvala, govorijo kapitalisti politikom z obeh polov in jim pišejo šestmestne in sedemmmestne št. na čekih.
V Evropi imajo več gozdnih površin kot Slovenija 62%, BiH, Švedska, Rusija in Finska(72%). Torej nimaš prav. Moj oče je bil tudi flosar in stari ata je vsako leto prodajal les Hrvatom. Nihče ni govoril, kot ti nabijaš.
Saj znamo sami pogledat na satelitsko sliko. Zato ne rabimo neurje net met
A onega prispevka s ci..gani se pa ne sme komentirat ? Enkrat mi jim moral nekdo dati vetra, da bi se postavili na mesto kamor sodijo.
Zdaj je konec . Ko si cigani vzamejo vse pravice , vključno s streljanjem na policiste in napadanje s koli je znak da je cigan vzel pravico v svoje roke. Vsa država bi morala bit na nogah. Pa še nič ne zgodi.
Kdaj bo pa konec teh poletnih temperatur, saj razen krajših dnevov nič ne kaže, da prihaja jesen?
Voda pomeni življenje. Žal smo pustili, da sta država in EU v več shemah pomagata uničiti naše gozdove, ki zadržujejo vodo. Sedaj prehajamo v novo fazo, ko bodo še do konca uničili infrastrukturo z "obnovo". Potem bodo pa le še… ...prikaži več po kapljicah prodajali vodo ... Krog, ki so ga napovedovali že ostareli flosarji, bo kmalu sklenjen. Hvala, govorijo kapitalisti politikom z obeh polov in jim pišejo šestmestne in sedemmmestne št. na čekih.
V Evropi imajo več gozdnih površin kot Slovenija 62%, BiH, Švedska, Rusija in Finska(72%). Torej nimaš prav. Moj oče je bil tudi flosar in stari ata je vsako leto prodajal les Hrvatom. Nihče ni govoril, kot ti nabijaš.