Seveda sedaj pa morilko pripeljite nazaj v Evropo,da bo lahko sodelovala pri pobojih Nemcev!! V ISI-su ni bil nobenih tehničnih tipov zgolj morilci,ki so pobijali nedolžne!!
Glede na mladost, ko je odšla k morilcem, ne bom napisal kar sem mislil. Ampak ja, naj se sooči s tem kaj so druge matere doživljale, ko niso bile z ISIS-om
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkot0 d0bi več dohodka
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Kar naj ostenejo tam kjer so. Izgovarjanje da se nista borila nima nobene teže. Bila sta zraven ...
Seveda sedaj pa morilko pripeljite nazaj v Evropo,da bo lahko sodelovala pri pobojih Nemcev!! V ISI-su ni bil nobenih tehničnih tipov zgolj morilci,ki so pobijali nedolžne!!
Otroke pobrat ker niso nič krivi njej metek v tilnik!
debil babji
Pojest, kar si skuhaš
Kar tam doli naj ostane in še naprej zagovarja svoje idole...
Njen ded naj bi popravljal laptope? Pa ta se norčuje iz celotnega sveta.
Glede na mladost, ko je odšla k morilcem, ne bom napisal kar sem mislil. Ampak ja, naj se sooči s tem kaj so druge matere doživljale, ko niso bile z ISIS-om
Mihyy bravo... ampak najbolje da to opravijo tam dol tisti, katerim so šli prostovoljno pobijat njihove otroke.
ma zakopat pa bo mir
Takih kot je ona je zadnji teden v okolici Al-Bakhuza še nekaj 100 + vsi otroci.
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkot0 d0bi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com