Vedno sem bil ponosen, da sem Slovenec? Sedaj pa me je malo sram, da imamo Slovenci nepremišljenega in zaletavega predsednika vlade. No ja, mislim da se ta kiks nikoli več ne bo ponovil in da bom spet ponosen na svoje korenine!
Od koga je pa to pretvital? A je spet malo prehitro pritisnil na "Sent"? (https://insajder.com/slovenija/tovaris-twito-janezu-jansi-spodrsnilo-retvital-preplonkano-obsodbo-napada-v-avstriji)
Twito, Trump je car, ti si pa kreten. Če bi mu res želel biti vsaj malo podoben, bi danes mi bili svobodni v državi in ne po policijsko torturo, z nagobčniki in omejenimi pravicami z lockdownom.
Objavljeno 04.11.20 ob 11:40
Jutarnji list - Janez Janša čestitao pobjedniku američkih izbora: ‘Već je sada jasno tko je izabran‘
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/janez-jansa-cestitao-pobjedniku-americkih-izbora-vec-je-sada-jasno-tko-je-izabran-15029561?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
KDO BO TO ŠKODO POPRAVIL?
Pa kje smo mi našli svojega predsednika vlade, pizda??? Jaz si bom dal od sramu kar vrečko na glavo. Jebeni psihopat vritolezni. A Orban je oranžnemu že čestital?
Demokracija po Trumpu in Janši; Tramp je svojo zmago že razglasil in ob tem pozval vrhovno sodiše, naj zaustavi štetje glasov. Še nikoli v zgodovini ni skušal predsednik ZDA Američanom odvzeti njihovega glasu na volitvah," Tudi Janša je Trumpa priznal… ...prikaži več zmago – čeprav še niso prešteli vseh glasov.
Janša imam vsaj jajca, da se spopade z covid-19 in ni taka PIČKICA kot ŠARKO oz je POPIHALA celotna OPOZICIJA ker so se bali lastne nesposobnosti in vi gospodje novinarji revije ANAL oprostite žurnal to zelo dobro veste ali ne
Očitno je izkoristil priliko, da pride zastonj na naslovnice svetovnih medijev. Sicer bi bilo boljše, da bi ohranil nevtralnost ampak kot že pravijo: There is no such thing as bad publicity. O Sloveniji se spet na veliko piše in mogoče… ...prikaži več nas ne bodo nas več zamenjevali s Slovaško in tiščali ob Rusijo. Samo še Trump ga mora citirat v enem tvitu pa bo. Vse za prepoznavnost Slovenije v svetu ;)
Vedno sem bil ponosen, da sem Slovenec? Sedaj pa me je malo sram, da imamo Slovenci nepremišljenega in zaletavega predsednika vlade. No ja, mislim da se ta kiks nikoli več ne bo ponovil in da bom spet ponosen na svoje korenine!
Ni le "nepremišljen in zaletav". Še marsikaj drugega.
Johanček je ko mali Janezek. Ker se čuti zapostavljenega,pa namerno razbije okno,se pokaka v hlače,vsem kaže jezik...
Klovni za klovna
Od koga je pa to pretvital? A je spet malo prehitro pritisnil na "Sent"? (https://insajder.com/slovenija/tovaris-twito-janezu-jansi-spodrsnilo-retvital-preplonkano-obsodbo-napada-v-avstriji)
Priporočam obisk pri psihiatru.
Treba mu je dat konzolo in igrice,pa naj gre pred TV.....to mu manjka,pa kakšen kolešček v glavi tudi!!!!!!!
Twito, Trump je car, ti si pa kreten. Če bi mu res želel biti vsaj malo podoben, bi danes mi bili svobodni v državi in ne po policijsko torturo, z nagobčniki in omejenimi pravicami z lockdownom.
Objavljeno 04.11.20 ob 11:40 Jutarnji list - Janez Janša čestitao pobjedniku američkih izbora: ‘Već je sada jasno tko je izabran‘ https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/janez-jansa-cestitao-pobjedniku-americkih-izbora-vec-je-sada-jasno-tko-je-izabran-15029561?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s KDO BO TO ŠKODO POPRAVIL?
Jajo, ko twittne še kaj bolj neumnega kot je navedeno. Tekmuje pač sam s sabo. Slovence je pa sram v dno duše, da imamo tako zabitega predsednika.
Kdaj bo to v naših medijih?
Kaj pa naš miško ? Začudo se ni oglasil ? Ali je bolan ? Vem ja kaj boste rekli ; ni ozdravljen .
Spreobrnjen sociopat ...
ziko ne znanstveno dokazano je, da se psihopatov in sociopatov ne da spreobrniti...
Spreobrnjen v smislu glume iz komunista v ... kaj vem, kako bi poimenoval to, kar zdaj je ... ker kapitalist ziher ni ....
Pa kje smo mi našli svojega predsednika vlade, pizda??? Jaz si bom dal od sramu kar vrečko na glavo. Jebeni psihopat vritolezni. A Orban je oranžnemu že čestital?
Včasih pa res zamudi priliko, da bi bil tiho. Čaka nas predsedovanje Evropi in če Trump ne bo zmagal, ne bo dobro za našo verodostojnost.
Bòli "k...."Trumpa in Bidena za Janšo in Slovenijo!
Mogoče preverja svoj novi čut za jasnovidnost in napovedovanje prihodnosti?
Demokracija po Trumpu in Janši; Tramp je svojo zmago že razglasil in ob tem pozval vrhovno sodiše, naj zaustavi štetje glasov. Še nikoli v zgodovini ni skušal predsednik ZDA Američanom odvzeti njihovega glasu na volitvah," Tudi Janša je Trumpa priznal… ...prikaži več zmago – čeprav še niso prešteli vseh glasov.
Pravilno. Ker nobeden tujih državnikov se nima kaj vmešavat v njijove volitve, še posebej sedaj, ko gre na tesno.
Kaj se moti, kdor meni, da se je on spravil nad Slovenijo?
Janša imam vsaj jajca, da se spopade z covid-19 in ni taka PIČKICA kot ŠARKO oz je POPIHALA celotna OPOZICIJA ker so se bali lastne nesposobnosti in vi gospodje novinarji revije ANAL oprostite žurnal to zelo dobro veste ali ne
Očitno je izkoristil priliko, da pride zastonj na naslovnice svetovnih medijev. Sicer bi bilo boljše, da bi ohranil nevtralnost ampak kot že pravijo: There is no such thing as bad publicity. O Sloveniji se spet na veliko piše in mogoče… ...prikaži več nas ne bodo nas več zamenjevali s Slovaško in tiščali ob Rusijo. Samo še Trump ga mora citirat v enem tvitu pa bo. Vse za prepoznavnost Slovenije v svetu ;)
Brez zveze, se eni jezite. Nikomur s tem tvitom ni naredil nobene škode.
Nimaš pojma!