Garancija: res? Dejansko je veljal za izjemno nadarjenega ne samo v OŠ in gimnaziji, pač pa tudi na faksu, celo na doktorskem študiju (v disertaciji piše o altruističnem vedenju na osnovi koncepta sebičnega gena), izjemno priljubljen je bil med svojimi… ...prikaži več študenti na fakulteti. Je pa škoda, da je svoj um zapravil za pijančevanje in z njim povezane ekscese.
Tanka je črta med genijem in norcem.
Ta še nikoli ni bil genij
Garancija: res? Dejansko je veljal za izjemno nadarjenega ne samo v OŠ in gimnaziji, pač pa tudi na faksu, celo na doktorskem študiju (v disertaciji piše o altruističnem vedenju na osnovi koncepta sebičnega gena), izjemno priljubljen je bil med svojimi… ...prikaži več študenti na fakulteti. Je pa škoda, da je svoj um zapravil za pijančevanje in z njim povezane ekscese.
mene pa nekaj zanima ,če mi zna kdo pojasnit,od česa ta in njemu podobni klovni živijo????
Od svojega intelektualnega dela ! Gospod ima iq 2 krat večjega od vašega !
Na naslednji žurki bosta prisotna tudi Borut Sajovic in Mojca Šetinc, vabilo je na poti
slovenski židovski paraziti.....degenerirani do konca....čisto nasprotje klenega slovenskega človeka...