Okoljski inšpektorji naj preverjajo vožnjo z motornimi vozili v neokrnjeni naravi predvsem kros motorji in štiri kolesnikov katerih sezona se začne prav v času rasti regrata in čemaža .
Sicer pa imam psa , ki ne mara nadležnih oseb.
jaz jih vsaki dan nakosim po 2o šajtrg in nih vozim na kup za kompost .... z gomoljev pa izkopljen zam do 15 šajtrg in jih prodam na tržnici po kilo kot čebulice od luka ...
JAZ SI Z NJIMI RIT ZBRIŠEN V NARAVI PA GRE VEČ V NIČ POT 3 ŠOPKI SAMO RIT LEPO DIŠI ... ĆE BODO ZVONČE PREŠTEVALI ŽELIM JIM USPEŠNO DELO ...ČPE ŽE DREK RADI MEŠAJO ...
Okoljski inšpektorji naj preverjajo vožnjo z motornimi vozili v neokrnjeni naravi predvsem kros motorji in štiri kolesnikov katerih sezona se začne prav v času rasti regrata in čemaža . Sicer pa imam psa , ki ne mara nadležnih oseb.
Ne morem verjeti s cim se bavijo inspektorji totalne butale.
jaz jih vsaki dan nakosim po 2o šajtrg in nih vozim na kup za kompost .... z gomoljev pa izkopljen zam do 15 šajtrg in jih prodam na tržnici po kilo kot čebulice od luka ...
Hahahah naj kar pride .... ga bodo odnesli z nosili pa še vedel nebo z čim jih je dobil ....
Ker kreten pa se je odločil za tako neumnost...rad bi videl tega korenjaka....kar naj me vpraša po zvončkih če si upa....!!!!
JAZ SI Z NJIMI RIT ZBRIŠEN V NARAVI PA GRE VEČ V NIČ POT 3 ŠOPKI SAMO RIT LEPO DIŠI ... ĆE BODO ZVONČE PREŠTEVALI ŽELIM JIM USPEŠNO DELO ...ČPE ŽE DREK RADI MEŠAJO ...