Slovenija
18307 ogledov

Pretresljiva nesreča: Otrok padel s traktorja pod zadnje kolo

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 13:37 30.september 2024.

Otroc na traktorju oz. delovnem stroju nimajo ki delat...pa ni vazno a je ta zadeva nova ali stara (stopnja varnosti)!! Ni ene Slovenske kmetije, kjer se ni poskodoval otrok...naj si bo padu s traktorja, ga zival pohodila,... pač ni je ...prikaži več da v obstoju kmetije do tega ni prslo....ampak mamo miljon enih izobrazevanj, pa varstvo pri delu p ani d ani...ampak s evedno povdarka na otrocih na kmetiji pa ne bu ne mu!!

• vzev 18:41 30.september 2024.

Nesreče se pač na žalost dogajajo. Pa imaš lahko sto in eno izobraževanje. Kaj naj se otroke zavija v celeofan, da se mu ne bo nič naredilo. Na kmetijah so otroci še vsaj zunaj in niso po cele dneve na telefonu.

• vzev 18:43 30.september 2024.

Drugače se pa s tem varstvom pri delu zadnje čase hudo pretirava. Pa delavci morajo nositi že sto in eno zaščitno sredstvo. Verjetnost, da se kaj zgodi je pa skoraj nična. Potem pa pri 35 stopinjah nosijo na glavi čelado ...prikaži več in preklinjajo svoje šefe. To bi se vsak delavec sam moral odločiti če bo uporabljal varnostna sredstva ali ne.

• Kmodri_ 18:56 30.september 2024.

Jim ne boš dopovedal!

bumbar11 15:44 30.september 2024.

V okolici lahko vsak dan večkrat vidim, kako Butasti očetje ponosno prevažajo svoje otroke na traktorjih na mestih, na katera niti odrasli ne sodijo. Da o avtomobilih ne izgubljam besed. Bedaki na KUB!!!!

• vzev 18:46 30.september 2024.

Ja, se vsaj družijo s svojimi otroki. Ne pa kot mestni gospodje, ki dajo otroku telefon v roke in so rešeni. Sem se kot otrok v avtu vozil v naročju očeta in lahko sukal volan, pa sem še vedno živ. ...prikaži več Sem pa v tem izredno užival in so mi to lepi spomin. Če grem jaz sedaj kaj takega naredit, bi pa po vsej verjetnosti že imel socialo na domu.

• vzev 18:47 30.september 2024.

Drugače pa ja je na žalost pri vsaki stvari možnost poškodbe ali smrti. Kaj sedaj ker lahko v gorah padem, zaradi tega ne bom več šel v gore? Ker se lahko na motorju smrtno ponesrečim, zaradi tega ne bom šel več na motor.

• Kmodri_ 18:55 30.september 2024.

Froc in traktor za 200.000 € za rednecka statusni simbol, kdo ima večjega!

• cene12 18:48 30.september 2024.

Zelo bi bilo lepo, če se nesreče nebi dogajale.Otroku želimo čim boljše in čim hitrejše okrevanje.

• Kmodri_ 18:54 30.september 2024.

Klasika! Ko opozoriš rednecka, te zabodeno gleda! Policaji pa, kot da si ti odgovoren za njihove otroke!

• Ejsi_Disi 13:30 30.september 2024.

Sem mislil, da ti samo bralno razumevanje nagaja. Ne, ti si totalno nepismen.

• slavauk22 14:19 30.september 2024.

poglej kaj si napisal pol drugim očitaj da so nepismeni bedak......nisem niti kapiral kaj si napisal sem moral večkrat prebrat da sem kapiral

• slavauk22 12:47 30.september 2024.

kako je lahko otrok padel pod traktorjem če je bil v kabini...........ne verjamem zahodnjim medjime propganda je to!

• 4krogci 13:33 30.september 2024.

ma vazno da ti verjames Kokainkotu in to je to!

• slavauk22 14:15 30.september 2024.

ti pa čelavu nacistu hitlerju......domobrance smo metali v jame tud tokrat jih bomo s tabo vred

• SlavkoKrizman 15:27 30.september 2024.

priseljenček...otrok je padel, ker so se vrata odprla...ne prvi in ne zadnji...ampak pa tvoje se nesreče ne zgodijo nikoli....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.